Basa

Boeing B-50 Superfortress V.1 FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 99.2 MB
  • undeuran 6 542
  • dijieun 09-02-2018
  • Parobahan 29-08-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Manfred Jahn
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Modeling saé pisan pikeun pesawat pos-perang ieu ogé kompatibel Prepar3d v4, kabina virtual virtual 3D (euweuh panel 2D). Ngawengku opat tékstur jeung sora custom.

The Boeing B-50 Superfortress nyaéta ngembangkeun éta Amérika ngebom B-29. Ieu commissioned di 1949 sarta diwangun 370 éksemplar.

Baca file Readme.txt kanggo inpormasi lengkep.

B50AB50Dfsx 2018 01 14 18 37 47 89Prepar3D 2018 02 09 15 05 41 51Prepar3D 2018 02 09 15 08 10 51Prepar3D 2018 02 09 15 09 19 18Prepar3D 2018 02 09 15 10 04 51Prepar3D 2018 02 09 15 15 24 51RB50G
inpormasi

  • ukuran 99.2 MB
  • undeuran 6 542
  • dijieun 09-02-2018
  • Parobahan 29-08-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Manfred Jahn
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------


Basa