Basa

Proyék Avia 156 FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 37.6 MB
  • undeuran 1 901
  • dijieun 01-03-2018
  • Parobahan 14-08-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Milton Shupe sareng timnya
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
A Avia 156 éndah anu cocog sareng Prepar3D v4 na FSX, dimodelkeun ku Milton Shupe. Ngawengku hiji tanggung jawab, panel 2d dina dua vérsi (AVB English Gauges sareng AVB Metric Gauges), kokpit maya, alat tolok sareng sora, modél hiber caket kana anu nyata.

The Avia 156 éta hiji 1930s Czechoslovakian genep panumpang angkutan komérsial pikeun duanana mail na panumpang, dirancang ku Robert Nebesář sarta diwangun ku Avia. jenis anu dipigawé ogé tapi ngan hiji ieu diwangun (Sumber Wikipedia)


Proyék Avia 156 FSX P3D  1Proyék Avia 156 FSX P3D  2Proyék Avia 156 FSX P3D  3Proyék Avia 156 FSX P3D  4Proyék Avia 156 FSX P3D  5Proyék Avia 156 FSX P3D  6Proyék Avia 156 FSX P3D  7Proyék Avia 156 FSX P3D  8Proyék Avia 156 FSX P3D  9Proyék Avia 156 FSX P3D  10roangan kapalexterior LFexterior RR
  • Panulis: Milton Shupe sareng timnya
  • download
inpormasi

  • ukuran 37.6 MB
  • undeuran 1 901
  • dijieun 01-03-2018
  • Parobahan 14-08-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Milton Shupe sareng timnya
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------


Basa