Basa

Dinfia IA35-II Huanquero FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 33.9 MB
  • undeuran 1 844
  • dijieun 01-03-2018
  • Parobahan 30-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Victor M. Astiz, Gary Jones, Damian Radice, FSX konvérsi asli ku LLS
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Ieu mangrupa FSX "pituin" konvérsi modél ti modél FS2004 aslina, modél anu cocog sareng Prepar3D v4. Pak lengkep ieu Dini IA35 dilebetkeun kana lima liveries, kabina virtual sareng panel 2d, gauges custom. Interior pinuh samodel di 3D. Baca dokuméntasi pikeun leuwih rinci.

The DINFIA IA35 Huanquero mangrupakeun multi-peran angkutan militér pesawat 1950s ti Argentina. Eta dilayanan salaku pesawat palatihan pikeun navigasi tapi ogé pikeun fotografi, bom na serangan taneuh. Leuwih dipaké pikeun transportasi lampu jeung pangakuan. (Wikipedia)


Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  1Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  2Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  3Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  4Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  5Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  6Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  7Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  8Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  9Dinfia IA35 II Huanquero FSX P3D  10
  • Panulis: Victor M. Astiz, Gary Jones, Damian Radice, FSX konvérsi asli ku LLS
  • download
inpormasi

  • ukuran 33.9 MB
  • undeuran 1 844
  • dijieun 01-03-2018
  • Parobahan 30-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Victor M. Astiz, Gary Jones, Damian Radice, FSX konvérsi asli ku LLS
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------


Basa