Basa

Douglas A-20 bencana FS2004 Vérsi 1.0

inpormasi

  • ukuran 121 MB
  • undeuran 1 891
  • dijieun 02-04-2018
  • Parobahan 02-04-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10
  • Diuji OK sareng FS2004
  • download
  • Panulis: Milton Shupe
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
The Douglas A-20 bencana / DB-7 mangrupakeun pesawat Amérika WWII serbaguna di duanana pesawat serangan, ngebom lampu na wengi bajoang. Sakumaha biasa Milton Shupe nawarkeun kami marvel a duanana grafis jeung téhnisna.

pak ieu FS2004 ngawengku modél 4 sarta varian 20, sora otentik ngeunaan Nigel Richards, custom Modél hiber jeung cét gede pikeun tiap modél.

C Aero53C Cannon podC Cannon Pod2C IkmalC SAAFG Cannon podG IkmalG Cannons IrungG Userboxtop IkmalG RidinHigh
inpormasi

  • ukuran 121 MB
  • undeuran 1 891
  • dijieun 02-04-2018
  • Parobahan 02-04-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10
  • Diuji OK sareng FS2004
  • download
  • Panulis: Milton Shupe
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa