Basa

Northrop P-61C Hideung randa FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 47.2 MB
  • undeuran 3 013
  • dijieun 28-08-2018
  • Parobahan 28-08-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Dean Crawford - DC Design website luar
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
DC desain (Dean Crawford) nawarkeun kami didieu hiji nambihkeun kana kualitas irreproachable, karya nyata Goldsmith! Komunitas simmers pisan bersyukur. pesawat ieu geus dimodelkeun make unggal jéntré, anu kabina maya nyaéta luhur, sora na textures pisan realistis. Mun anjeun resep planes Perang Dunya II lajeng teu sono nambihkeun on hébat ieu.

PERHATOSAN: Kadé maca manual DC "desain P-61C MANUAL.pdf" kapanggih dina "Dokumén" Anjeun

P-61 Hideung randa mangrupa Amérika Peuting Hunter Perang Dunya Kadua nu diwangun ku Kartosuwiryo Corporation. Ieu mangrupa sagala-logam, kembar-mesin, kembar-girder, pertengahan jangjang (atawa sedeng-jangjang) monoplane, husus dirancang pikeun penetrasi nighttime sarta moro, dipaké ku USAAF nalika Perang Dunya Kadua. Anjeunna pesawat Amérika munggaran husus dirancang salaku bajoang wengi dilengkepan radar. (Wikipedia)

Kartosuwiryo P 61C Hideung randa 1Kartosuwiryo P 61C Hideung randa 2Kartosuwiryo P 61C Hideung randa 3Kartosuwiryo P 61C Hideung randa 4Kartosuwiryo P 61C Hideung randa 7Kartosuwiryo P 61C Hideung randa 8
inpormasi

  • ukuran 47.2 MB
  • undeuran 3 013
  • dijieun 28-08-2018
  • Parobahan 28-08-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Dean Crawford - DC Design website luar
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa