Basa

Amérika Kalér B-25J RAF MkII FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 28.9 MB
  • undeuran 4 552
  • dijieun 06-11-2018
  • Parobahan 06-11-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Desain pesawat aslina ku Brian Withers sareng Roy Chaffin, Konversi ka FSX format asli ku Bluebear
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Pesawat ofndah Perang Dunya Kadua dipikanyaho rajaj na di Tokyo. Tambihan-on ieu dijieun pikeun FS2004 ku Brian Withers sareng Roy Chaffin teras dirobah kana asli FSX ku Bluebear (anu kami badé langkung kedah), hasilna: mangrupikeun tambihan Prepar3D v4 na FSX antara séjén. Kaasup kalayan tujuh panahan kualitas, sora otentik, kabina virtual sareng gauges anu realistis sareng animasi, Daptar pariksa sareng rujukan.

The Amérika Kalér B-25 Mitchell mangrupakeun ngebom tengah Perang Dunya Kadua. karirna dimimitian ku aksi cemerlang (razia dina Tokyo). Hal ieu ngaran keur ngahargaan ka nu cikal aviation militér sarta panglima Angkatan Udara AS di Perancis salila 1st Perang Dunya, Jendral William Billy Mitchell. (Wikipedia)

kalér Amérika b 25j RAF mkii 1kalér Amérika b 25j RAF mkii 2kalér Amérika b 25j RAF mkii 3kalér Amérika b 25j RAF mkii 4kalér Amérika b 25j RAF mkii 5kalér Amérika b 25j RAF mkii 6kalér Amérika b 25j RAF mkii 7kalér Amérika b 25j RAF mkii 8kalér Amérika b 25j RAF mkii 9kalér Amérika b 25j RAF mkii 10
  • Panulis: Desain pesawat aslina ku Brian Withers sareng Roy Chaffin, Konversi ka FSX format asli ku Bluebear
  • download
inpormasi

  • ukuran 28.9 MB
  • undeuran 4 552
  • dijieun 06-11-2018
  • Parobahan 06-11-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Desain pesawat aslina ku Brian Withers sareng Roy Chaffin, Konversi ka FSX format asli ku Bluebear
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa