Basa

Spitfire Mk 1A FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 13.8 MB
  • undeuran 5 059
  • dijieun 27-02-2019
  • Parobahan 27-02-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: AFScrub
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Spitfire Mk 1A pituin FSX sareng cocog Prepar3D v4, modél geulis anu ngaleuleusna unik, ngalingkup animasi, haseup, sareng épék mesin gun (pencét abdi konci), sora adat, kabina 3D sareng panel 2D, dokuméntasi.

The Supermarine Spitfire mangrupakeun salah sahiji hunters single-korsi panglobana dipaké ku RAF jeung ku Sekutu nalika Perang Dunya Kadua. Eta masihan naékna Tumuwuhna sarta multiplicity sahiji versi pernah saméméh ngahontal dina sajarah penerbangan.

Jangjang elliptical tina Spitfire masihan hiji penampilan pisan recognizable; ipis cross-bagian anu bisa masihan eta hiji speed impressive; rarancang cemerlang lulugu desainer Reginald Mitchell tur ngaganti na (anjeunna maot dina 1937), dijadikeun Spitfire hiji pesawat ngaapresiasi ku pilots. Anjeunna dilayanan sapanjang durasi Perang Dunya Kadua na, sareng sadayana variasi na, éta sadaya gelut.

Leuwih ti pesawat 20,300 anu diwangun sarta Spitfires tetep di layanan dugi ka 1950s. (Wikipedia)

Spitfire Mk 1A FSX P3D  1Spitfire Mk 1A FSX P3D  2Spitfire Mk 1A FSX P3D  3Spitfire Mk 1A FSX P3D  5Spitfire Mk 1A FSX P3D  6Spitfire Mk 1A FSX P3D  9Spitfire Mk 1A FSX P3D  10
inpormasi

  • ukuran 13.8 MB
  • undeuran 5 059
  • dijieun 27-02-2019
  • Parobahan 27-02-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: AFScrub
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------


Basa