Basa

Runtuyan Avia 56 FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 69.2 MB
  • undeuran 1 421
  • dijieun 18-02-2019
  • Parobahan 18-02-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Ku Milton Shupe, Nigel Richards, sareng Matt Wynn, kalayan kontribusi ku Bill Ortis sareng Oleboy kalayan bantuan ti anggota SOH.
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
pakét ieu ngawengku tujuh model pesawat (roda, floats, ampibi, skis) kalawan 13 textures, hiji modél hiber alus teuing, otentik jeung impressive sora radial custom, panels custom, gampang-to-baca, cockpits maya clickable, sarta superbly dirancang exterior na interior textures.

Vérsi pesawat ieu milik serial Avia pesawat real-dunya dirancang ku Czech insinyur Robert Nebesar. Kahiji éta Avia 51 na 156. 56 Avia ieu mangrupa prototipe anu dirobah alatan ketersediaan engine tur jadi 156.


Runtuyan Avia 56 FSX P3D  1Runtuyan Avia 56 FSX P3D  2Runtuyan Avia 56 FSX P3D  4Runtuyan Avia 56 FSX P3D  5Runtuyan Avia 56 FSX P3D  6
  • Panulis: Ku Milton Shupe, Nigel Richards, sareng Matt Wynn, kalayan kontribusi ku Bill Ortis sareng Oleboy kalayan bantuan ti anggota SOH.
  • download
inpormasi

  • ukuran 69.2 MB
  • undeuran 1 421
  • dijieun 18-02-2019
  • Parobahan 18-02-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Ku Milton Shupe, Nigel Richards, sareng Matt Wynn, kalayan kontribusi ku Bill Ortis sareng Oleboy kalayan bantuan ti anggota SOH.
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------


Basa