Basa

Hawker-Siddeley HS.748 FSX & P3D

inpormasi

HSXXX HUM.748 Hawker-Siddeley sareng model 6 (2A, 2B, AEW, Cargo, CargoLFD, paxLFD) sareng 94 liveries. Tambihan-on ieu dijieun pikeun FS2004 lajeng dirobah ku Rikoooo kana pituin format FSX jeung Prepar3d v4 kalayan idin sareng pangrojong Rick Piper panulis aslina. Pak ieu ngawengku kabina maya lengkep sareng Panel 2D sareng manual sareng dokuméntasi, pariksa sareng rujukan, sora nyata pikeun HS.748 ku Fraser McKay, tékstur DDS tanpa Mipmap, dinamika hiber dicandak ti data asli sareng asalna tina pilot ex-RAF ngalaman .

The Hawker Siddeley HS 748 mangrupakeun turboprop airliner sedeng-ukuran aslina dirancang ku sungut Britania Avro dina 1950s telat salaku gaganti pikeun sepuh DC-3s lajeng di layanan nyebar jadi garis feeder. Avro ngumpul dina pagelaran, utamana pikeun operasi STOL, sarta kapanggih hiji pasar dedicated. pesawat 380 anu diwangun ku Hawker Siddeley. A ngembangkeun stretched gedé tina HS 748, bae ATP, nyoba bersaing jeung de Havilland Kanada dash 8 tapi nempo hiji kawates produksi ngaji. (Wikipedia)

Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  1Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  2Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  3Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  4Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  5Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  6Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  7Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  8Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  9Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  10Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  11Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  12Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  13Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  14Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  15Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  16Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  17Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  18Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  19Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  20

Pikeun ngundeur nambihkeun kana ieu tanpa hiji installer otomatis (instalasi manual)
Prepar3D v4 +: Hawker-Siddeley_HS.748_P3Dv4_manual_install.zip (114 MB)
FSX et P3D v3: Hawker-Siddeley_HS.748_FSX_P3Dv3_manual_install.zip (113 MB)

Upami teu kitu, klik dina "Ngundeur" tombol di handap pikeun "Palasik" versi Rikoooo (basajan).
inpormasi


panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa