Basa

Hawker-Siddeley HS.748 FSX & P3D

MAKLUMAT FILE

  • Peunteun
    (3 sora)
  • ukuran 75.3 MB
  • undeuran 6 511
  • dijieun 28-02-2019
  • Parobahan 23-10-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • Daptar kasaluyuan:
    • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
    • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
    • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)
  • download
  • pangarang:
  • Rick Piper, konversi asli na pakét ku Rikoooo luar
  • Teu aya anu dijamin ku virus
    ImunifyAV Premium
Geulis Hawker-Siddeley HS.748 kalayan 6 modél (2A, 2B, AEW, Cargo, CargoLFD, paxLFD) sareng 94 ati. Ieu add-on diciptakeun pikeun FS2004 teras dirobah ku Rikoooo kana format pituin na FSX jeung Prepar3d v4 kalayan idin sareng pangrojong Rick Piper panulis aslina. Pak ieu ngawengku kabina maya lengkep sareng Panel 2D sareng manual sareng dokuméntasi, pariksa sareng rujukan, sora nyata pikeun HS.748 ku Fraser McKay, tékstur DDS tanpa Mipmap, dinamika hiber dicandak ti data asli sareng asalna tina pilot ex-RAF ngalaman .

The Hawker Siddeley HS 748 mangrupakeun turboprop airliner sedeng-ukuran aslina dirancang ku sungut Britania Avro dina 1950s telat salaku gaganti pikeun sepuh DC-3s lajeng di layanan nyebar jadi garis feeder. Avro ngumpul dina pagelaran, utamana pikeun operasi STOL, sarta kapanggih hiji pasar dedicated. pesawat 380 anu diwangun ku Hawker Siddeley. A ngembangkeun stretched gedé tina HS 748, bae ATP, nyoba bersaing jeung de Havilland Kanada dash 8 tapi nempo hiji kawates produksi ngaji. (Wikipedia)

Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  1Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  2Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  3Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  4Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  5Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  6Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  7Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  8Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  9Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  10Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  11Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  12Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  13Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  14Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  15Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  16Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  17Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  18Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  19Hawker Siddeley HS.748 FSX P3D  20

Ngundeur ieu add-on tanpa installer otomatis (instalasi manual)
Prepar3D v4 +: Hawker-Siddeley_HS.748_P3Dv4_manual_install.zip (114 MB)
FSX et P3D v3: Hawker-Siddeley_HS.748_FSX_P3Dv3_manual_install.zip (113 MB)

Upami teu kitu, klik dina "Ngundeur" tombol di handap pikeun "Palasik" versi Rikoooo (basajan).

MAKLUMAT FILE

  • Peunteun
    (3 sora)
  • ukuran 75.3 MB
  • undeuran 6 511
  • dijieun 28-02-2019
  • Parobahan 23-10-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • Daptar kasaluyuan:
    • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
    • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
    • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)
  • download
  • pangarang:
  • Rick Piper, konversi asli na pakét ku Rikoooo luar
  • Teu aya anu dijamin ku virus
    ImunifyAV Premium