Basa

Savoia Marchetti S.73 FSX & P3D

  • Vérsi tambihan3
  • cocog sareng FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • ukuran 25.2 MB
  • undeuran 2 491
  • dijieun 08-04-2019
  • Parobahan 08-04-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • download
  • Panulis: Models, kabina virtual sareng sora ku pcmeneg, cét ku Manuele Villa, Vladimir Steffan sareng pcmeneg, dinamika hiber, inpo sareng nanganan catetan ku FSAviator
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
tambihan-on Ieu sahiji kualitas anu luar biasa, tanpa ragu salah sahiji freeware pangalusna pikeun simulator hiber. The modeling 3D luar sarta jero mangrupa kualitas luhur, anu gauges anu otentik jeung di 3D, anu textures aya dina harti luhur jeung sora pisan nyata. Ngawengku dalapan liveries jeung lima model. Baca dokuméntasi dina Dokumén Anjeun taliti. Loba berkat panulis "pcmeneg" kanggo idin pikeun unggah kana Rikoooo.

The Savoia-Marchetti S.73 éta hiji airliner tilu-mesin Italia yén flew di 1930s na 1940s mimiti. pesawat diasupkeun layanan dina Maret 1935 ku produksi ngaji tina pesawat 48. Opat anu diékspor ka Bélgia pikeun SABENA, bari tujuh batur anu dihasilkeun ku SABCA. Customer utama ieu maskapai Italia Ala Littoria. (Sumber Wikipedia)

Savoia Marchetti S.73 FSX P3D  2Savoia Marchetti S.73 FSX P3D  3Savoia Marchetti S.73 FSX P3D  4Savoia Marchetti S.73 FSX P3D  5Savoia Marchetti S.73 FSX P3D  6Savoia Marchetti S.73 FSX P3D  7Savoia Marchetti S.73 FSX P3D  8
  • Panulis: Models, kabina virtual sareng sora ku pcmeneg, cét ku Manuele Villa, Vladimir Steffan sareng pcmeneg, dinamika hiber, inpo sareng nanganan catetan ku FSAviator
  • download
  • cocog sareng FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • Vérsi tambihan3
  • ukuran 25.2 MB
  • undeuran 2 491
  • dijieun 08-04-2019
  • Parobahan 08-04-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • download
  • Panulis: Models, kabina virtual sareng sora ku pcmeneg, cét ku Manuele Villa, Vladimir Steffan sareng pcmeneg, dinamika hiber, inpo sareng nanganan catetan ku FSAviator
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

19-01-2020Breguet 941 S FSX  &  P3D
--------
24-12-2019LET L-410 Turbolet FSX  &  P3D
--------
17-12-2019Piaggio P-180 Avanti II FSX  &  P3D
--------
17-12-2019PWDT Zlin Z-142 FSX  &  P3D
--------
09-12-2019McDonnell Douglas MD-11 Multi-Ati
--------


Basa