Basa

Howard 500 FSX asli FSX & P3D

MAKLUMAT FILE

  • Add-on Vérsi1.1
  • Peunteun
    (0 sora)
  • ukuran 106 MB
  • undeuran 4 872
  • dijieun 23-05-2019
  • Parobahan 23-05-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • Daptar kasaluyuan:
    • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
    • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
    • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)
  • download
  • pangarang:
  • ku Milton Shupe, témbal Thomas, João Paz, Damian Radice, Nigel Richards, William Ellis, sarta Willy McCoy
  • Teu aya anu dijamin ku virus
    ImunifyAV Premium
Masih jeung salawasna karya endah manan ku Milton Shupe na collaborators Na. pakét ieu ngawengku modél 5 (panumpang na kargo), Panel na custom gauges, sora custom, modél hiber pribadi tur liveries 16. dokuméntasi lengkep.

The Howard 500 mangrupakeun jet bisnis dihasilkeun dina 1960s di Amérika Serikat ku Howard Aero Inc.

Howard 500 Pribumi FSX P3D  2Howard 500 Pribumi FSX P3D  3Howard 500 Pribumi FSX P3D  4Howard 500 Pribumi FSX P3D  5Howard 500 Pribumi FSX P3D  6Howard 500 Pribumi FSX P3D  7Howard 500 Pribumi FSX P3D  8Howard 500 Pribumi FSX P3D  9Howard 500 Pribumi FSX P3D  10Howard 500 Pribumi FSX P3D  11Howard 500 Pribumi FSX P3D  12Howard 500 Pribumi FSX P3D  13Howard 500 Pribumi FSX P3D  14Howard 500 Pribumi FSX P3D  15
  • Panulis: ku Milton Shupe, Scott Thomas, Joáo Paz, Damian Radice, Nigel Richards, William Ellis, sareng Willy McCoy
  • download

MAKLUMAT FILE

  • Add-on Vérsi1.1
  • Peunteun
    (0 sora)
  • ukuran 106 MB
  • undeuran 4 872
  • dijieun 23-05-2019
  • Parobahan 23-05-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • Daptar kasaluyuan:
    • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
    • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
    • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)
  • download
  • pangarang:
  • ku Milton Shupe, témbal Thomas, João Paz, Damian Radice, Nigel Richards, William Ellis, sarta Willy McCoy
  • Teu aya anu dijamin ku virus
    ImunifyAV Premium