Basa

Républik XP-72 pangawal FSX asli FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 54 MB
  • undeuran 1 806
  • dijieun 15-05-2019
  • Parobahan 30-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: ku Milton Shupe, Tom Falley, Nigel Richards, témbal Thomas sareng Pilot Gambar ku Jan Visser
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
pakét ieu ngawengku opat model, gauges custom, panel custom, sora custom, model hiber custom sarta salapan liveries. Hatur nuhun kana Milton Shupe keur kieu hébat nambahkeun-on.

Républik XP-72 nyaeta bajoang prototipe interceptor dimekarkeun jadi hiji enhancement ka P-47 Thunderbolt. The XP-72 dirancang pikeun nampung 28-silinder Pratt & Whitney Sunda-4360 nyiruan Mayor, hawa-tiis; turbocharger a kudu ditempatkeun tukangeun supir jeung Powered by mesin via aci drive. alat perang nu diwangun ku genep 12.7 × 99 mm NATO (0.5 BMG) pakarang mesin ditempatkeun dina jangjang jeung munara towing ditempatkeun dina jangjang mawa 450 kg (1000 sedengkeun) tina bom. (Sumber: Wikipedia)

Républik XP 72 pangawal FSX asli FSX P3D  2Républik XP 72 pangawal FSX asli FSX P3D  3Républik XP 72 pangawal FSX asli FSX P3D  4Républik XP 72 pangawal FSX asli FSX P3D  5Républik XP 72 pangawal FSX asli FSX P3D  6
  • Panulis: ku Milton Shupe, Tom Falley, Nigel Richards, témbal Thomas sareng Pilot Gambar ku Jan Visser
  • download
inpormasi

  • ukuran 54 MB
  • undeuran 1 806
  • dijieun 15-05-2019
  • Parobahan 30-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: ku Milton Shupe, Tom Falley, Nigel Richards, témbal Thomas sareng Pilot Gambar ku Jan Visser
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------


Basa