Basa

Douglas C-117D FSX & P3D Vérsi 3

inpormasi

  • ukuran 105 MB
  • undeuran 7 615
  • dijieun 15-05-2019
  • Parobahan 15-05-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Mods ieu parantos didasarkeun kana kalimah dina Jan Visser (tim DIGITAL DAKOTA WORKS) C-47. Model dirévisi ku Manfred Jahn, tékstur ku Gordon (gman) Madison sareng Nick Cooper, nguji ku Alan G. Ampolsk sareng Ralf Scholten. Panalungtikan sajarah aslina ku John D.
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
pakét mandiri Ieu nambihan prosedur ngamimitian anyar, manajemén otomatis-campuran, Daptar pariksa interaktif, VC chatter jeung panel 'Monitor' ka VC ulang textured. The mods nu sakitu legana dumasar kana (tim digital Dakota jalan) C-47 pakét Jan Visser urang. Hatur nuhun ka pangarang pikeun pakasaban hébat ieu.

catetan sajarah. Dina Manual hiber resmi, C-117D ieu didadarkeun salaku "a sedeng-rentang, pesawat darat low-wing dirancang pikeun pamakéan salaku kargo diversified, tanaga, atawa angkutan ambulan."

Asalna dimaksudkeun salaku gaganti DC-3, Super 3 kungsi fuselage stretched, mesin beuki kuat, anu kabayang buntut retractable, pasagi-tipped jangjang rada disapu, sarta hiji fin enlarged na tailplane. Bari eta bisa mawa nyata beuki payload di speeds gancang sarta rentang panjang, éta dibuktikeun henteu cocok keur pesawat anyar generasi sapertos Convair 240. Ngan tilu 3s Super anu komersil dioperasikeun ku Ibu Airlines dumasar di Washington DC.

Sanajan kitu, saratus Angkatan Laut AS jeung Marinir Super 3s teu ningali jasa nambahan sakuliah dunya dina rancangan R4D-8 (taun mimiti) jeung C-117D (1962 saterusna). TNI panungtungan C-117D ieu ditarik tina pamakéan dina Juni 1982. Sababaraha sipil Super 3s kénéh dina kaayaan flyable kiwari.

Douglas C 117D FSX P3D  2Douglas C 117D FSX P3D  3Douglas C 117D FSX P3D  4Douglas C 117D FSX P3D  5Douglas C 117D FSX P3D  6Douglas C 117D FSX P3D  7Douglas C 117D FSX P3D  8Douglas C 117D FSX P3D  10Douglas C 117D FSX P3D  12Douglas C 117D FSX P3D  13Douglas C 117D FSX P3D  15Douglas C 117D FSX P3D  16
  • Panulis: Mods ieu parantos didasarkeun kana kalimah dina Jan Visser (tim DIGITAL DAKOTA WORKS) C-47. Model dirévisi ku Manfred Jahn, tékstur ku Gordon (gman) Madison sareng Nick Cooper, nguji ku Alan G. Ampolsk sareng Ralf Scholten. Panalungtikan sajarah aslina ku John D.
  • download
inpormasi

  • ukuran 105 MB
  • undeuran 7 615
  • dijieun 15-05-2019
  • Parobahan 15-05-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Mods ieu parantos didasarkeun kana kalimah dina Jan Visser (tim DIGITAL DAKOTA WORKS) C-47. Model dirévisi ku Manfred Jahn, tékstur ku Gordon (gman) Madison sareng Nick Cooper, nguji ku Alan G. Ampolsk sareng Ralf Scholten. Panalungtikan sajarah aslina ku John D.
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa