Basa

Paket Tanker tanker Seuneu Lockheed PV-2 FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 70.6 MB
  • undeuran 4 708
  • dijieun 11-06-2019
  • Parobahan 30-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Ku Milton Shupe, Tom Falley, Scott Thomas, Hans Naegele, Nigel Richards, Matt Wynn. Gambar pilot ku Jan Visser.
Karya anu saé ku Milton Shupe sareng kolaborator nya dina merealisasi ieu Lockheed PV-2 Harpoon Fire Tanker, pakét ieu kalebet hiji model sareng dua ati, sora anu dipersonalisasi, alat ukuran pribadi, kabin lengkep dimodelkeun dina 3D sareng Panel 2D lengkep. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun tetes kalayan tolok anu tos dipasang dina nambihkeun. Drop diuji sareng fungsional sareng Prepar3D v4 na FSX / Uap.

Kumaha cara nyieun tetes:

Panel Drop Retardant FSX

Potret layar:

harp2dpanel ageungtankermatt1tankermatt2tanker 37 2tanker 37 3vc2vc3vc4vc5vc6vc7
  • Panulis: Ku Milton Shupe, Tom Falley, Scott Thomas, Hans Naegele, Nigel Richards, Matt Wynn. Gambar pilot ku Jan Visser.
  • download
inpormasi

  • ukuran 70.6 MB
  • undeuran 4 708
  • dijieun 11-06-2019
  • Parobahan 30-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Ku Milton Shupe, Tom Falley, Scott Thomas, Hans Naegele, Nigel Richards, Matt Wynn. Gambar pilot ku Jan Visser.

panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa