Basa

Paket Tanker tanker Seuneu Lockheed PV-2 FSX & P3D

MAKLUMAT FILE

  • Peunteun
    (1 sora)
  • ukuran 70.6 MB
  • undeuran 7 107
  • dijieun 11-06-2019
  • Parobahan 30-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • Daptar kasaluyuan:
    • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
    • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
    • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)
  • download
  • pangarang:
  • Ku Milton Shupe, Tom Falley, Scott Thomas, Hans Naegele, Nigel Richards, Matt Wynn. Gambar pilot ku Jan Visser.
  • Teu aya anu dijamin ku virus
    ImunifyAV Premium
Karya anu saé ku Milton Shupe sareng kolaborator nya dina merealisasi ieu Lockheed PV-2 Harpoon Fire Tanker, pakét ieu kalebet hiji model sareng dua ati, sora pribadi, alat ukuran pribadi, kabin lengkep dimodelkeun dina 3D sareng Panel 2D lengkep. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun pakait sareng gauge anu tos dipasang dina add-on. Drop dites sareng fungsional sareng Prepar3D v4 na FSX / Uap.

Kumaha cara nyieun tetes:

Panel Drop Retardant FSX

Potret layar:

harp2dpanel ageungtankermatt1tankermatt2tanker 37 2tanker 37 3vc2vc3vc4vc5vc6vc7
  • Panulis: Ku Milton Shupe, Tom Falley, Scott Thomas, Hans Naegele, Nigel Richards, Matt Wynn. Gambar pilot ku Jan Visser.
  • download

MAKLUMAT FILE

  • Peunteun
    (1 sora)
  • ukuran 70.6 MB
  • undeuran 7 107
  • dijieun 11-06-2019
  • Parobahan 30-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Auto-install Vérsi installer 10.5
  • Daptar kasaluyuan:
    • Lockheed Martin Prepar3D nepi ka v5
    • Microsoft Flight Simulator X: Édisi Kukit
    • Microsoft Flight Simulator X (Sadaya vérsi)
  • download
  • pangarang:
  • Ku Milton Shupe, Tom Falley, Scott Thomas, Hans Naegele, Nigel Richards, Matt Wynn. Gambar pilot ku Jan Visser.
  • Teu aya anu dijamin ku virus
    ImunifyAV Premium