Basa

Mil Mi-171 Angkatan Udara Rusia FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 62.5 MB
  • undeuran 9 024
  • dijieun 21-08-2019
  • Parobahan 21-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Model ku OAO Rusia sareng Mi-8T VC ku Airfilips. Repaint Ku Mohammad Faali. FSX/P3D konvérsi asli ku Rikoooo
Ieu pikeun kahiji kalina dina Freeware anu geulis Mil Mi-171 asli keur FSX / P3D kalayan kabina maya. Prepar3D cocog v4. VC di dieu mangrupikeun Mil Mi-8T anu diciptakeun ku Airfilips. Kalina Mi-8T sami sareng kabina Mil Mi-171. Rikoooo damel helikopter ieu cocog sareng P3Dv4, pikeun anu sababaraha tolok kedah digentos ku tolok anu cocog (.cab).

Catetan: VC pikeun P3Dv4 mangrupikeun versi "cahaya" sareng sababaraha alat ukuranana ditumpurkeun sabab teu cocog. Sedengkeun pikeun FSX, tetep wae teu dirobih tina gauge Airfilips asli.

Helikopter multi-tujuan medium Mi-171 minangka modéren modéren Mi-8. Kaahlianna sareng ciri kinerja anu luhur janten éta helikopter anu pang populerna di dunya. Saliwat helikopter 11,000 Mi-8 / Mi-17 parantos diproduksi dugi ka ayeuna, sareng di jasa di nagara 80. Ieu mangrupikeun salah sahiji helikopter multifungsi anu paling suksés, dipercaya jeung awét kalayan rébuan unit ieu beroperasi 100 juta jam ngalayang.

Ieu mangrupikeun helikopter anu tiasa anjeun ngandelkeun kana sadaya garis lintang, tina tiis beku ti Antartika ka panas scorching Afrika - dimana PBB dina seueur misi sapopoé nganggo éta. (Sumber: http://avia-russia.com/helicopter/the-mil-mi-171/)

Mil Mi 171 Angkatan Udara Rusia FSX P3D  1Mil Mi 171 Angkatan Udara Rusia FSX P3D  3Mil Mi 171 Angkatan Udara Rusia FSX P3D  4Mil Mi 171 Angkatan Udara Rusia FSX P3D  5Mil Mi 171 Angkatan Udara Rusia FSX P3D  8Mil Mi 171 Angkatan Udara Rusia FSX P3D  9Mil Mi 171 Angkatan Udara Rusia FSX P3D  10Mil Mi 171 Angkatan Udara Rusia FSX P3D  12Mil Mi 171 Angkatan Udara Rusia FSX P3D  13Mil Mi 171 Angkatan Udara Rusia FSX P3D  14Mil Mi 171 Angkatan Udara Rusia FSX P3D  15Mil Mi 171 Angkatan Udara Rusia FSX P3D  16
  • Panulis: Model ku OAO Rusia sareng Mi-8T VC ku Airfilips. Repaint Ku Mohammad Faali. FSX/P3D konvérsi asli ku Rikoooo
  • download
inpormasi

  • ukuran 62.5 MB
  • undeuran 9 024
  • dijieun 21-08-2019
  • Parobahan 21-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Model ku OAO Rusia sareng Mi-8T VC ku Airfilips. Repaint Ku Mohammad Faali. FSX/P3D konvérsi asli ku Rikoooo

panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa