Basa

AgustaWestland AW139 FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 270 MB
  • undeuran 11 449
  • dijieun 07-08-2019
  • Parobahan 07-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Asli ti Icaro Group. Adaptasi sareng modifikasi ku Carlos Palacio
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Tambahna luar biasa tina helikopter AgustaWestland AW139. Mesin ieu serbaguna (évakuasi médis, operasi pulisi bersenjata, patugas pemadam kebakaran, bantosan heula, sareng sajabana) dianggo ku seueur nagara dina kontéks militer, pamaréntah atanapi sipil.

Kalina model ieu lumayan mirip kana hélikopter anu nyata. Kabin pinuh dimodelkeun di 3D. Kaseueuran instrumen hiber berpungsi sapertos FMS. Penting pisan maca dokuméntasi sateuacan ngalayang helikopter ieu kusabab simulasi éta dina tingkat anu cukup maju. Dokuméntasi dina "Dokumén" anjeun ngandung file anu berikut: "Checklists AW139.docx", "Checklists Condensed AW139.pdf", "FMS_guide.pdf", "Readme.docx", sareng "Type_Rating_Course.pdf".

Kalebet tilu model sareng tilu ati: SAR, HEMS, sareng HEMS tanpa ngambang.

Panulis ngalaporkeun yén XMLVARS.dll ku Doug Dawson kedah dipasang, tapi nyatana, éta mangrupikeun kasalahan. Pikeun FMS parantos épéktip kedah anjeun pasang XMLVARS ku Tom Aguilo sayogi di dieu: https://www.fsdeveloper.com/forum/resources/authors/taguilo.1802/ FMS ngan ukur tiasa dianggo sawaréh tanpa XMLVARS tapi, ieu tetep OKAY.

Nalika ngamimitian penerbangan nganggo AgustaWestland AW139 anjeun bakal ngadangu alarm kanggo kirang langkung 30 detik, anjeun kedah ngantosan tingkat anu normal maka alarm bakal eureun.

AgustaWestland AW139 FSX P3D  2AgustaWestland AW139 FSX P3D  3AgustaWestland AW139 FSX P3D  4AgustaWestland AW139 FSX P3D  5AgustaWestland AW139 FSX P3D  6AgustaWestland AW139 FSX P3D  7AgustaWestland AW139 FSX P3D  8AgustaWestland AW139 FSX P3D  9AgustaWestland AW139 FSX P3D  11AgustaWestland AW139 FSX P3D  12AgustaWestland AW139 FSX P3D  14AgustaWestland AW139 FSX P3D  15AgustaWestland AW139 FSX P3D  16AgustaWestland AW139 FSX P3D  18AgustaWestland AW139 FSX P3D  19AgustaWestland AW139 FSX P3D  20AgustaWestland AW139 FSX P3D  21AgustaWestland AW139 FSX P3D  22AgustaWestland AW139 FSX P3D  23AgustaWestland AW139 FSX P3D  24
  • Panulis: Asli ti Icaro Group. Adaptasi sareng modifikasi ku Carlos Palacio
  • download
inpormasi

  • ukuran 270 MB
  • undeuran 11 449
  • dijieun 07-08-2019
  • Parobahan 07-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Asli ti Icaro Group. Adaptasi sareng modifikasi ku Carlos Palacio
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa