Basa

AgustaWestland AW139 SAR FSX & P3D Vérsi 2.1 Béta

inpormasi

  • ukuran 285 MB
  • undeuran 3 076
  • dijieun 21-08-2019
  • Parobahan 21-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Asli ti Icaro Group. Adaptasi sareng modifikasi ku Carlos Palacio
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Model AgustaWestland AW139 "Search And Rescue" (SAR) versi 2.1 béta. Modél ieu mangrupikeun adaptasi pikeun FSX / P3D tina AW139 diciptakeun ku Icaro Group. Permata nyata! Kabina 3D sarua jeung helikopter nyata. Kabin pinuh dimodelkeun di 3D. Kaseueuran instrumen hiber damel kaasup FMS. Penting pikeun maca dokuméntasi sateuacan ngalayang hélikopter ieu kusabab simulasi éta dina tingkat anu cukup maju.

Versi stabil langkung lami sareng seueur modél sareng repotika sayogi di dieu https://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/53/925

Panulis ngalaporkeun yén XMLVARS.dll ku Doug Dawson kedah dipasang, tapi nyatana, éta mangrupikeun kasalahan. Pikeun FMS parantos épéktip kedah anjeun pasang XMLVARS ku Tom Aguilo sayogi di dieu: https://www.fsdeveloper.com/forum/resources/authors/taguilo.1802/ FMS ngan ukur tiasa dianggo sawaréh tanpa XMLVARS tapi, ieu tetep OKAY.

Nalika ngamimitian penerbangan nganggo AgustaWestland AW139 anjeun bakal ngadangu alarm kanggo kirang langkung 30 detik, anjeun kedah ngantosan tingkat anu normal maka alarm bakal eureun.

AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  1AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  3AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  4AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  5AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  7AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  8AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  9AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  10AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  11AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  12AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  13AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  14AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  15AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  17AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  18AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  19AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  20AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  21AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  22AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  23AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  25AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  26AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  27AgustaWestland AW139 SAR FSX P3D  28
  • Panulis: Asli ti Icaro Group. Adaptasi sareng modifikasi ku Carlos Palacio
  • download
inpormasi

  • ukuran 285 MB
  • undeuran 3 076
  • dijieun 21-08-2019
  • Parobahan 21-08-2019
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panulis: Asli ti Icaro Group. Adaptasi sareng modifikasi ku Carlos Palacio
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa