Basa

POSKY Boeing 777-200 Pek FSX & P3D

inpormasi

Diropéa dina kasaluyuan 18 / 01 / 2013 sareng P3D : Di dieu aya, anu Boeing 777-200 (Project Open Sky) model 3D ngeunaan kualitas anu jarang! Pak ieu komprehensif sareng ngalengkepan kabina virtual 3D sareng panel 2D + gauges tailored, mesin custom based based and many othercomes. Paket dirancang sareng diuji ku rikoooo keur FSX-SP2 /P3D. Tulisan milik POSKY.

Kabina maya mangrupakeun kaéndahan luar biasa, modél éksternal super realistis, pisan profésional. Siga lamun henteu cukup, abdi nambihan tékstur 4: Air France, iratesmirat, American Airlines sareng British Airways sareng dua model sareng dua jinis sora: Rolls-Royce Trent kanggo Emirates jeung American Airlines, General Electric sareng Air France British Airways. Add-on ieu sarua jeung anu dina Fleet Air France kanggo FS2004 tapi diadaptasi pikeun damel FSX tambah apdet sareng sora na textures tambahan.

Lamun gauges Anjeun sadaya hideung, maké Gauges Pamulihan pikeun ngabéréskeun masalah: Pariksa pilihan "System Payil": klik di dieu
inpormasi


panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa