Basa

Boeing B737-823 Advanced VC FSX & P3D

inpormasi

Diropéa dina 07 / 3 / 2018: Ayeuna 100% cocog sareng Prepar3D v4 +, tambahkeun Honeywell FMC, nambihan sora nada-anyar anyar, tékstur wengi anu saent dina kabina virtual (pink LEDs), nambahan gauge Jacob Larsen V-Speed ​​(itungan otomatis V1, V2, sareng V3) kalayan signalling lisan, tambahkeun GPWS, tambahkeun panel pikeun Pushback sareng sora, nambahan alarm "No Smoking" sareng "Seat Belts". Dilereskeun sababaraha bug leutik.
Badan Boeing 737-800 canggih ku kabina virtual canggih diralat ku Alejandro Rojas Lucena (Alrot). Pamutahiran VC nawiskeun fitur-fitur anyar sareng standar FSX kaasup wipers anu damel (beurit klik katuhu-on switch) kalayan éfék hujan. Pindah pikeun LCD, EICAS, PFD, MFT, Autobrake, muka jandéla pilots, lampu kabin, FMC realistis, ngageter sistem jarak (GPWS), tékstur wengi saé. Modélna mibanda tékstur-resolusi luhur, dinamis anu ngiringan, pada sora, jsb. Ieu set lengkep!

Ogé ngawengku 14 harti luhur textures jeung repaints pak ti tim Jerman FSRepaintsGER.

American Airlines, NOKAIR, Rayanair, Tuifly D-AHFK 'Hannover 96', Tuifly D-AHFZ 'GlücksbringAir', Air Berlin D-ABKJ, Air Berlin D-ABKI 'heubeul dicét winglets', Air Berlin Turki TC-IZC, XL Airways Jérman D-AXLD 'tuifly stiker', XL Airways Jerman D-as 'sunweb', XL Airways Jerman D-as (heubeul), XL Airways Jerman D-AXLI 'Öger Tours', XL Airways Jerman D-AXLJ, XL Airways Jerman D-AXLF 'Schauinsland Reisen'.



737 VC Fungsi Alrot
inpormasi


panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa