Basa

Boeing 767-300 belas perbaikan FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 111 MB
  • undeuran 140 132
  • dijieun 22-10-2013
  • Parobahan 30-05-2015
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 2
  • Diuji OK kalayan FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 pikeun diuji OK
  • download
  • Panulis: SkySpirit2010, VC ku Thomas Ruth, Sora ku Emil Serafino
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Di handap ieu hiji pak lengkep Boeing 767-300 jeung liveries 12 kaasup FRET. model SkySpirit2010. Catetan yen kabina virtual (VC) nyaéta Airbus A300 Thomas Ruth Advanced versi, hiji heran tapi metot campuran! Aya can aya 767 VC freeware anu bisa dihijikeun jeung model ieu, jadi ieu mangrupa kompromi alus pikeun ayeuna. Ngawengku stunning adat sora jeung Haseup jeung jok sinyal Beubeur Siaga.

Liveries kaasup nyaéta: Aeroflot, AirBerlin, Air Kanada, Air Perancis, British Airways, Delta, DHL, Fedex, loba, Qantas, UPS, Utair.



thumb NOP
  • Panulis: SkySpirit2010, VC ku Thomas Ruth, Sora ku Emil Serafino
  • download
inpormasi

  • ukuran 111 MB
  • undeuran 140 132
  • dijieun 22-10-2013
  • Parobahan 30-05-2015
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 2
  • Diuji OK kalayan FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 pikeun diuji OK
  • download
  • Panulis: SkySpirit2010, VC ku Thomas Ruth, Sora ku Emil Serafino
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa