Basa

TDS Boeing 787 Mega Pack FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 436 MB
  • undeuran 152 031
  • dijieun 12-06-2018
  • Parobahan 14-08-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pangarang: Tenkuu Developers Studio, diédit ku ricardo_tv sareng Chris Evans. Panel 787 2d ku G Munro. Dirobih VC ku Alejandro Rojas Lucena. Balikan, ngaropéa sareng diénggalan ku Rikoooo
Ekslusif! Boeing 787 kulawarga Mega-pak kalawan repaints 82, panginten pak freeware anu pangsaéna di dunya FSX jeung P3D. Ngawengku sakumna kulawarga Boeing 787 genep model (787-800RR sareng GEnx, 787-900RR sareng GEnx, 787-10RR sareng GEnx).

Pek ieu kalebet dua versi. Vérsi anu ngan ukur panel 2D anu mangrupikeun salah sahiji Boeing 787 nyata anu diciptakeun ku G Munro atanapi versi anu sanésna kabina maya / panel 2D anu mangrupikeun versi standar tina B737 FSX tapi ningkat sareng diadaptasi kana Boeing 787 (tékstur énggal, gauge énggal sanésna) Kieu waé, janten pilihan anjeun. Kadua versi anu luhung. Catet yén henteu acan modeling 3D tina cocktail virtual 787 dina vérsi freeware.

Kalebet sareng sadaya versi: damel FMC, GPWS, GPS 787 anyar, animasi taneuh, sora adat dumasar kana mesin jinis RR atanapi GEnx, Pushback, V-Speed ​​sareng seueur deui. Ngawengku tékstur anu kualitasna alus sareng rinci. 100% cocog sareng Prepar3D v4 na FSX-Sdiam Edition.

The Boeing 787, ogé dipikawanoh ku nickname na Dreamliner, mangrupakeun pesawat lila-haul. Resmina dibuka dina April 26, 2004 pikeun commissioning dina Méi 2008, eta ngajadikeun hiber kahijina dina Désémber 15, 2009 sarta Certified on August 26, 2011. Pangiriman kahiji lumangsung dina Séptémber 26, 2011 mun Sadaya Nippon Airways.

pesawat Ieu mawa antara panumpang 210 na 330 gumantung versi sarta konfigurasi, sarta leuwih suluh-efisien: nurutkeun spésifikasi awal Boeing urang, konsumsi bahan bakar anu 20% handap tinimbang nu ti hiji Airbus A330 atanapi Boeing 777. (Wikipedia)

Daptar liveries:

B787-800 RR:

imah
Aeroflot
Etihad F1
Aeromexico
Airtran
Air Berlin
Air Kanada
Air Europa
hawa India
American Airlines
Sadaya Nippon Airways
British Airways
British Airways Landor
Ethiopian Airlines
Japan Airlines (JAL)
Lan
pisan
Qantas
Qatar
Sibeia 7
Thomson Airways
Amérika Airlines
Virgin Atlantik

B787-800 GEnx:

Avianca Kolombia
Delta Airlines
Jetstar
Thomson Airways
Aero Mexico
hawa ngajakan
Kanada Airlines
Valujet Airlines
Varig 86
Dyah Pitaloka Lingus
hawa Austral
Hawa Kanada Dukupuntang
Air Transat
Alaska Airlines
American Airlines
Binter Canarias
Karibia Airlines
China Kidul Airlines

B787-900 RR:

Boeing Rollout Warna
British Airways
Ethiopian Airlines
hawa Caraibes
Teluk Air
Royal Brunei Airlines
Norwegia (UNICEF)
Thailand Airways
Latam Airlines
Hawai Airlines
Air Selandia Anyar
Hawa Nippon Airways
Scoot Airlines
El Al

B787-900 GEnx:

Air Tahiti Nui
American Airlines
Xiamen Air
Arik Air
Air France
Koréa Air
Oman Air
Hawa Caledonie Ka luar
Azerbaijan Airlines

B787-10 RR:

British Airways
Katay Pasifik Airways
Air Asia
Garuda Indonesia
Singapura Airlines
La Compagnie
Saudia
Swiss Internasional
ngorbit Airlines
Boeing Rollout Warna

B787-1000 GEnx:

Émirat
KLM
Air France
American Airlines
Eva Air
Singapura Airlines
Eastern Airlines
Etihad Airways

Vérsi 1: 2D panel 787:

TDS Boeing 787 mega pak panel 2d 1TDS Boeing 787 mega pak panel 2d 2TDS Boeing 787 mega pak panel 2d 3TDS Boeing 787 mega pak panel 2d 4TDS Boeing 787 mega pak panel 2d 5TDS Boeing 787 mega pak panel 2d 6TDS Boeing 787 mega pak panel 2d 7TDS Boeing 787 mega pak panel 2d 8

Vérsi 2: Virtual kabina / panel 2D:

TDS Boeing 787 mega pak VC 2D 1TDS Boeing 787 mega pak VC 2D 2TDS Boeing 787 mega pak VC 2D 3TDS Boeing 787 mega pak VC 2D 4TDS Boeing 787 mega pak VC 1TDS Boeing 787 mega pak VC 2TDS Boeing 787 mega pak VC 3TDS Boeing 787 mega pak VC 4TDS Boeing 787 mega pak VC 5TDS Boeing 787 mega pak VC 6TDS Boeing 787 mega pak VC 7

Potret layar:

tds boeing pek mega 787 fsx p3d  1tds boeing pek mega 787 fsx p3d  2tds boeing pek mega 787 fsx p3d  3tds boeing pek mega 787 fsx p3d  4tds boeing pek mega 787 fsx p3d  5tds boeing pek mega 787 fsx p3d  6tds boeing pek mega 787 fsx p3d  7tds boeing pek mega 787 fsx p3d  8tds boeing pek mega 787 fsx p3d  9tds boeing pek mega 787 fsx p3d  10tds boeing pek mega 787 fsx p3d  11tds boeing pek mega 787 fsx p3d  12tds boeing pek mega 787 fsx p3d  13tds boeing pek mega 787 fsx p3d  14tds boeing pek mega 787 fsx p3d  15tds boeing pek mega 787 fsx p3d  16tds boeing pek mega 787 fsx p3d  17tds boeing pek mega 787 fsx p3d  18tds boeing pek mega 787 fsx p3d  19tds boeing pek mega 787 fsx p3d  20tds boeing pek mega 787 fsx p3d  21tds boeing pek mega 787 fsx p3d  22tds boeing pek mega 787 fsx p3d  23tds boeing pek mega 787 fsx p3d  24tds boeing pek mega 787 fsx p3d  25tds boeing pek mega 787 fsx p3d  26tds boeing pek mega 787 fsx p3d  27tds boeing pek mega 787 fsx p3d  28tds boeing pek mega 787 fsx p3d  29tds boeing pek mega 787 fsx p3d  30tds boeing pek mega 787 fsx p3d  31tds boeing pek mega 787 fsx p3d  32tds boeing pek mega 787 fsx p3d  33tds boeing pek mega 787 fsx p3d  34tds boeing pek mega 787 fsx p3d  35tds boeing pek mega 787 fsx p3d  36tds boeing pek mega 787 fsx p3d  37tds boeing pek mega 787 fsx p3d  38tds boeing pek mega 787 fsx p3d  39tds boeing pek mega 787 fsx p3d  40tds boeing pek mega 787 fsx p3d  41tds boeing pek mega 787 fsx p3d  42tds boeing pek mega 787 fsx p3d  43tds boeing pek mega 787 fsx p3d  44
  • Pangarang: Tenkuu Developers Studio, diédit ku ricardo_tv sareng Chris Evans. Panel 787 2d ku G Munro. Dirobih VC ku Alejandro Rojas Lucena. Balikan, ngaropéa sareng diénggalan ku Rikoooo
  • download
inpormasi

  • ukuran 436 MB
  • undeuran 152 031
  • dijieun 12-06-2018
  • Parobahan 14-08-2018
  • ngidinan freeware luar
  • VC 3D Virtual kabina
  • MDL asli FSX jeung / atawa P3D
  • Masang Otomatis Vérsi installer 10.5
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pangarang: Tenkuu Developers Studio, diédit ku ricardo_tv sareng Chris Evans. Panel 787 2d ku G Munro. Dirobih VC ku Alejandro Rojas Lucena. Balikan, ngaropéa sareng diénggalan ku Rikoooo

panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa