Basa

POSKY Embraer ERJ 145 FSX

inpormasi

Diropéa April 25, 2010: gauges Maneuh nu teu dipintonkeun dina kabina virtual

Panginten salah sahiji anu pangsaéna tina tambihan wéb pikeun FSX. Ieu mangrupikeun nambihan anu asalna kanggo FS2004 tapi 100% dirobah kanggo FSX: SP1 sareng SP2 cocog. Ngan ningali gambar kabina virtual di luhur pikeun ngartos naon kualitas urang nyarioskeun. Abdi saé! Pangaruh wengi langkung realistis

Dina paket ieu, Kuring geus kaasup jeung diadaptasi 11 cét: Air Perancis, Swiss International Air Galur, American Eagle, Cina Wétan Airlines, Forca Aerea Brazileira (varian militer), US Airways Express, Delta Connection, BA Connect (BA) Benua Express , Alitalia 700th, City Airlines

Gera file badag 154 MB
inpormasi


panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa