Basa

Tom Airbus A330-200 FSX

panas
Ukuran 25.1 MB
Undeuran 48 616
Dijieun 27-05-2009 12: 16: 49
Robah 06-06-2012 19: 15: 17
ngidinan freeware luar
pangarang: Thomas Ruth
download For FSX SP1 or SP2 & FSX-Steam       #Not tested if native FSX    #3D Virtual Cockpit
FSX Airbus A330-200 éndah.
Ngawengku 3 repaints: Air Perancis, Air Transat, Lufthansa jeung vérsi Rolls Royce, General Electric jeung Pratt & Whitney. kabina virtual pinuh fungsi dumasar kana asli A321 FSX. Gauges operasional, hade jeung SP1 jeung SP2. Teu dites jeung DX10.

Ieu tambihan-on anu sampurna pikeun konfigurasi grafik leutik saprak eta pigura laju friendly

model pohara geulis
Tom Airbus A330-200 FSX download
Basa