Basa

Tom Airbus A300-600ST Beluga FSX

panas
Ukuran 30.4 MB
Undeuran 49 857
Created 30-03-2010 14:59:35
Changed 29-07-2015 23:41:57
ngidinan freeware luar
Otomatis-install: #Installer Vérsi 8
pangarang: Thomas Ruth
download Pikeun FSX & uap Edition & P3Dv1 P3Dv2 P3Dv3 P3Dv4#Native FSX jeung / atawa P3D #3D Virtual kabina
Diropéa dina 29 / 07 / 2015 : Kasaluyuan P3D v1 - v2, FSX ditambahkeun anyar repaint Beureum Australia Airlines + view kaméra: 13 luar pamadegan pesawat, 2 jero pintonan kargo bay (ditumpurkeun) jeung 4 VC pintonan.
Anjeun kudu sahenteuna Pack FSX Service 1 atawa 2 ngajalankeun pesawat ieu. Lamun teu boga Service Pack dipasang, pesawat bakal tetep trensparent atawa hideung iwal ti kabina jeung jangjang.

Well-dimekarkeun model, tah ieu jigana asalna ti dunya séjén ahéngna sarua jeung lauk paus nu ngaran téh Beluga. Ngawengku sora adat, hiji 3D kabina fungsi, maca manual (FCM.pdf) pikeun bener ngagunakeun instrumén dina papan.

Nu Airbus A300-600ST (Super transporter) atawa Beluga nyaeta versi standar A300-600 rupa-awak airliner dirobah mawa bagian pesawat jeung leuwih-ukuran atawa kagok kargo. Ieu resmi disebut Super transporter di mimiti, tapi ngaran Beluga jadi popular jeung geus ayeuna geus resmi diadopsi.

Di dieu aya prosedur pikeun muka lawang luar:

lawang
Tom Airbus A300-600ST Beluga FSX download
Basa