Basa

Airbus A318-111 Unpainted Air France FSX

panas
Ukuran 33.22 MB
Undeuran 16 094
Created 26-12-2010 20:59:40
Changed 06-06-2012 18:58:50
ngidinan freeware luar
pangarang: Project Airbus, repaint ku Marco Fischbach luar http://www.pafs.wf
download Pikeun FSX & uap Edition#Native FSX jeung / atawa P3D #3D Virtual kabina
Ieu mangrupa Airbus A318 luhung dina warna heubeul Air France tacan dicét hiji tékstur rada asli sarta ngidinan imajinasi Anjeun teu sesa sajarah anak Contona, anjeun bisa kalayan gampang ngabayangkeun nu Airbus ieu ngajadikeun hiber test.

Hal ieu kaasup jeung sora tina realisme luar biasa jeung kabina virtual tina A321 ti standar FSX. Nu model 3D nyaéta kualitas alus teuing jeung animasi madhab.
Airbus A318-111 Unpainted Air France FSX download
Basa