Basa

Airbus A320-214 Swiss FSX & P3D

inpormasi

Diropéa dina 30 / 06 / 2019: Ditambahkeun dua liveries anyar Swiss HB-IJJ sarta Swiss Swiss Air Lines HB-JLT. FMC anyar dina Virtual Kabina, SFCC, AUTOFLARE, CALLOUT, Ground Handling, Itungan V1. Anyar HD tékstur "kuat warna abu" dina kabina virtual.

Ditambahkeun Stefan Liebe 2D Panel A32X di-konpigurasi ku Ken Webber.

Ayeuna ogé cocog jeung Prepar3D v4.5
Superb Airbus A320 dina kelir pausahaan Swiss, parantos disada sora, nganggo kabina virtual "dirobah" tina standar FSX A321 (sarua jeung A320). Ngalayang pesawat ieu hébat senang.

Swiss International Air Lines AG (pondok: Swiss) nya éta maskapai pamawa Swiss ngoperasikeun jasa dijadwalkeun di andropa sareng Amérika Kalér, Amérika Kidul, Afrika, sareng Asia. Hub utamina nyaéta Bandara Zurich (ZRH). Maskapai ieu kabentuk saatos bangkrut 2002 di Swissair, urut pamawa bendera Swiss. Swiss mangrupakeun cabangna maskapai Jérman Lufthansa, sareng kantor di EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg deukeut Basel, Swiss, sareng kantor di Bandara Zurich di Kloten, Swiss. Kantor didaptarkeun parusahaan aya di Basel.

maskapai Nu ngagunakeun IATA Code LX nu diwariskeun ti maskapai regional Swiss Crossair (kode Swissair sacara ieu SR). Kode ICAO nyaéta SWR, warisan ti Swissair (Crossair sacara ieu CRX), dina raraga ngajaga hak lalu lintas internasional. (Wikipedia)

Airbus A320-214 Swiss ku Polo91240 video pikeun Rikoooo.com




Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  1Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  2Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  3Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  4Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  6Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  7Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  9Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  10Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  11Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  12Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  13Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  14Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  16Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  17Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  18Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  20Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  21Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  22Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  23Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  24Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  25Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  26Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  27Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  28Airbus A320 214 Swiss FSX P3D  29

FMC di kabina virtual:
Airbus A320 214 Swiss FSX P3D FMC
inpormasi


panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa