Basa

Airbus A300 Multi-livery Mega Pack FSX & P3D

Pek ieu ngandung model 14 tina Airbus A300-XXX (-600R, 600F, ST, B1, B2, B4) sareng ati 31 didaptarkeun dina tabel di handap ieu. Masing-masing modél gaduh panel 2d sareng kokpit maya kalayan disada sapertos: Umum Electric CF6-80C2, CF6-50C2 sareng Pratt & Whitney JT9D-7R4G2 (anu ngagentos JT9D-XNUM). Tuliskeun panémbong khusus 59 anu disababkeun dina sakabéh pesawat. Percanten ka kuring, anjeun bakal wareg dina gaduhna. Penting: pastikeun maca manual pikeun familiarize diri ku operasi pesawat-pesawat na FSX or P3D.

Airbus A300-600F Airbus A300-600R Airbus A300-600ST Airbus A300-B1 Airbus A300-B2 Airbus A300-B4
+ FedEx
+ DHL Éropa
+ UPS / Amérika matak Services
+ American Airlines
+ Thailand Airways International
+ Air France
+ Lufthansa
+ Royal Jordanian Airways
+ Qatar Airways - Kelir Old
+ Saudi Arab Airlines
+ Aegean Airlines
+ Olimpiade Air
+ China Eastern Airlines
+ China Kidul Airlines
+ Iran Air
+ Mahan Air (2 liveries)
+ Kelir House + Kelir Rollout
+ Trans Éropa Airways - teh
+ Lufthansa
+ Zero-G
+ Mahan Air (2 liveries)
+ Aerounion
+ Air Jamaica
+ DHL
+ Mahan Air (2 liveries)
+ Pan American Dunya Airways
+ Skandinavia Airlines - Kelir Old

thumb Snap937 thumb Snap939 thumb Snap940
thumb Snap941 thumb Snap942 Di antarana jeung Airbus Zero G !!!

panungtungan diropéa

19-01-2020Breguet 941 S FSX  &  P3D
--------
24-12-2019LET L-410 Turbolet FSX  &  P3D
--------
17-12-2019Piaggio P-180 Avanti II FSX  &  P3D
--------
17-12-2019PWDT Zlin Z-142 FSX  &  P3D
--------
09-12-2019McDonnell Douglas MD-11 Multi-Ati
--------


Basa