Basa

Airbus A340 Mega Paket Vol 1 FSX & P3D

inpormasi

Diropéa dina 26 / 09 / 2018 : Ayeuna 100% cocog sareng Prepar3D v4 +, pakét lengkep redone - Installer v10.5
paket lengkep kaasup sakabeh Airbus A340-XXX (ti Thomas Ruth) jeung kabina virtual jeung 42 repaints kualitas luhur. Ogé ngandung dua jenis sora: CFM56-5C jeung Rolls-Royce Trent 500 (ku André Silva jeung Devyn Silverstein) pak ieu asalna dirakit jeung diédit ku Luis Quintero jeung rada dilereskeun ku Rikoooo.

Kaasup 27 adat jeung pintonan realistis kaasup 10 jero jeung 17 luar.
FMC, GPWS na AutoBrake sistem na sora dijieun ku Garrett Smith, Jimmy Wong & Matt Smith jeung Project Opensky mungguh.


Airbus A340-200 Airbus A340-300 Airbus A340-500 Airbus A340-600

Aerolineas Argentinas
Eithad Airways
Malaysia Airlines
Air Selandia Anyar
Filipina Airlines

Air Cina
Hawa Perancis (New & Old Kelir)
Air Tahiti Nui
China Eastern Airlines
China Airlines
Émirat
Finnair (New & Old Kelir)
Teluk Air
Iberia
Kuwait Airways
LAN Chili
Lufthansa (2 Liveries)
Swiss International Air Galur
ketok Portugal
Virgin Atlantic Airways

Arik Air
EgyptAir
Émirat
Etihad Airways
Singapura Airlines
Tam Airlines
Thailand International Airways

China Eastern Airlines
EgyptAir
Etihad Airways
Hainan Airlines
Kelir House
Iberia
Lufthansa
Qatar Airways
Singapura Airlines
Virgin Atlantic Airways

inpormasi


panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa