Basa

Airbus A350-900 XWB Multi Livery Pack FSX & P3D

inpormasi

Airbus A350-900 XWB kalawan 39 repaints, dina model anyar ieu (FSPainter) animasi nu teu digawe dina versi saméméhna ayeuna dianggo (ailerons, reverses, setir jsb). Kusabab euweuh 3D kabina maya freeware pikeun A350, anu kabina of A330NG Thomas Ruth urang geus nempatkeun di tempat jeung diadaptasi kana A350. Tapi, sora datangna ti nyata mesin A350 Rolls Royce Trent XWB.

Modél exterior 3D nyaeta ngeunaan kualitas pohara alus, anu textures anu sagala di resolusi luhur. Kaasup kalayan textures nighttime anyar, FMC jalan, GPWS, V Speed-, layanan Pushback, HUD, Autoland.

Daptar repaints:

F-WXWB (001)
F-WWCF (002)
F-WZGG (003)
F-WZNW (004)
F-WWYB (005)
Singapura Airlines
Azul
British Airways
Finnair
Avianca
Émirat
Vietnam Airlines
Katay Pasifik

KLM
Asiana
Cina Wétan
Qantas
Skandinavia
Saudia
Jepang Airlines
hawa Austral
Virgin Australia
Virgin Atlantik
Etihad Airways
Eurowings
Iberia

Lufthansa
American Airlines
LATAM
Afrika Kidul
Air Selandia Anyar
CIT Grup
Lufthansa 2018
KLM Oranyeu sombong
Hongkong Airlines
Bee Perancis
hawa Caraibes
Thailand Airways Ka luar
Filipina Airlines

Potret layar:

Airbus a350 900 xwb multi livery pak 1Airbus a350 900 xwb multi livery pak 2Airbus a350 900 xwb multi livery pak 3Airbus a350 900 xwb multi livery pak 4Airbus a350 900 xwb multi livery pak 5Airbus a350 900 xwb multi livery pak 6Airbus a350 900 xwb multi livery pak 7Airbus a350 900 xwb multi livery pak 8Airbus a350 900 xwb multi livery pak 9Airbus a350 900 xwb multi livery pak 10Airbus a350 900 xwb multi livery pak 11Airbus a350 900 xwb multi livery pak 12Airbus a350 900 xwb multi livery pak 13Airbus a350 900 xwb multi livery pak 14Airbus a350 900 xwb multi livery pak 15Airbus a350 900 xwb multi livery pak 16Airbus a350 900 xwb multi livery pak 17
inpormasi


panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa