Basa

Armada Air France v2.1 FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 309 MB
  • undeuran 766 279
  • dijieun 29-04-2010
  • Parobahan 30-07-2018
  • ngidinan freeware luar
  • MDL Port-Over teu cocog P3Dv4
  • Masang Otomatis Vérsi installer 2
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (henteu P3Dv4)
  • download
  • Panulis: Nombreux auteurs voir liste complète dans le package

perkenalan

Di handap ieu Air France armada v2 pikeun Microsoft (R) Simulator Flight X (FSX) Service Pack 2 (SP2) or Gagancangan jeung Lockheed Martin Nyiapkeun 3D (P3D). No cocog jeung FS2004. Ayeuna Anjeun bisa nunda heula diri dina paréntah hiji sakabéh armada, 19 kaluar model 19. Hatur nuhun ka Birokrat tina freeware nu teu pakasaban gede!

Changelog: V2.1:
  • A380: Nambahan a panel 2D (poé / peuting) dijieun ku Rikoooo jeung bug dibenerkeun dina VC (diideuan ku Facked), nambahkeun HUD.
Changelog: V2.0:
Perhatosan: Anjeun kudu uninstall versi saméméhna saméméh masang hiji ieu!
  • Nambahkeun panel SFX of kabin pengumuman husus ti hawa Perancis jeung sora nyata tina purser AF bener dina sadaya pesawat di armada teh. Sadia ti panels 2D
  • Nambahan hiji 1000NG pesawat CRJ anyar (No VC di momen)
  • Armada dijieun 100% cocog sareng Prepar 3D
  • Ngalereskeun opakna teh tékstur gelas VC ti ERJ 135 / 145 kanggo P3D
  • Ngalereskeun sora inaudible ti ERJ 135 / 145
  • Redefinition tina "titik kontak" ti B747
  • Nambahan hiji VC maju (Alrot) + FMC jeung nice barang séjén (wipers) dina VC ti B747
  • Ditambahkeun / Maneuh lampu peuting tina VC B747
  • ngaganti model heubeul ti A380 ku nu anyar jeung VC
  • ngaganti model heubeul ti BAE RJ85 ku nu anyar jeung VC
  • ngaganti model heubeul ti Fokker 100 ku nu anyar jeung VC
  • ngaganti model heubeul OGE 120 ku nu anyar jeung VC jeung textures ningkat ku Rikoooo
  • Ditambahkeun "Fix Flight1 VC Rain" (ngalereskeun kaca opak dina FSX-SP2 nalika hujan) Mimitian Menu / Rikoooo Add-ons / armada Air France v2 FSX & P3D
  • Kaca ngagantian Boeing 777-200 / 300 gelas opak kanggo kasaluyuan sareng P3D
  • New gauges tukang hideung pikeun Boeing 777-200 / 300
  • Ngaganti sakabeh thumbnails.jpg
  • Maneuh sababaraha belasan bug leutik ...

Changelog: V1.2:
  • Ngalereskeun bug keur gauges altimeter jeung indikator laju ti Airbus A318 / 319 / 320 / 321

Penting samemeh installFSX ukur)

Upami anjeun diiluan vérsi basajan FSX mimitina anjeun kudu masang SP1 lajeng SP2 sadia tina Rikoooo (ngan dina basa Perancis) atanapi dina situs resmi Microsoft (R). Upami anjeun henteu nuturkeun paréntah ieu, anjeun bakal ngagaduhan kasaluyuan sareng pakét ieu.
  • Sakali dipasang SP2, anjeun kedah mareuman "DirectX 10 preview" ti setélan grafik na FSX. Pamasang ieu tiasa ngalakukeun ieu sacara otomatis pikeun anjeun, leres, parios opana dina setélan halaman Tanya.
  • Sababaraha gauge tina paket ieu iyeu moal jalan mun kaasup gauges ti FS2004 lamun teu masang payil MSVCP70.DLL (Microsoft (R) C + + Runtime Library) jeung msvcr70.dll dina sistem Anjeun. installer ieu ogé bisa ngalakukeun ieu anjeun sacara otomatis.
Anjeun geus dituturkeun parentah ieu? Anjeun teu kudu sapatemon nu mana wae nu masalah utama tuluy. Catet yén teu ngadukung ieu disadiakeun, paket ieu ditawarkeun haratis sakumaha anu kasebut, payil dina paket ieu harta pangarang masing-masing (tempo Copyright jeung pangarang daptar di iket)


Daptar sadaya model kaasup

Airbus A318-111 : + VC + 2D Panel + Sora Airbus A319-111 : + VC + 2D Panel + Sora Airbus A320-211 : + VC + 2D Panel + Sora
Airbus A321-211 : Model standar Airbus A330-200 : + VC + 2D Panel + Sora Airbus A340-300 : + VC + 2D Panel + Sora
Airbus A380-861 : + VC + 2D Panel + Sora Avro RJ85 : + VC + 2D Panel + Sora Boeing 747-400 / kargo : + VC + 2D Panel + Sora
Boeing 777-200 / 300/kargo : + VC + 2D Panel + Sora + tékstur Skyteam Canadair Jet 100 : + VC + 2D Panel + Sora Canadair Jet 700 : model standar
Canadair Jet 1000NG : + 2D Panel + standar OGE-700 Sora Embraer ERJ 120 : + VC + 2D Panel + Sora Embraer ERJ 135 : + VC + 2D Panel + Sora
Embraer ERJ 145 : + VC + 2D Panel + Sora Embraer ERJ 190 : + VC + 2D Panel + Sora Fokker 70: + 2D Panel (md80) + Sora
Fokker 100: + VC + 2D Panel + Sora




Photos

flotteAF 616 flotteAF 617
flotteAF 618 flotteAF 619
flotteAF 620-VC flotteAF 621
flotteAF 622 flotteAF 623-VC
flotteAF 624 flotteAF 624-VC
flotteAF 625 flotteAF 626
flotteAF 629-VC
flotteAF 627 flotteAF 630
flotteAF 628-VC
flotteAF 632 flotteAF 633-PN
flotteAF 635 flotteAF 634-VC
flotteAF 638 flotteAF 636-VC
flotteAF 639 flotteAF 640-VC
flotteAF 641 flotteAF 642-VC
flotteAF 645 flotteAF 644-VC
flotteAF 646 flotteAF 647
flotteAF 648 flotteAF 649-VC
flotteAF 650 flotteAF 651-VC
flotteAF 652

* VC = Virtual kabina
  • Panulis: Nombreux auteurs voir liste complète dans le package
  • download
inpormasi

  • ukuran 309 MB
  • undeuran 766 279
  • dijieun 29-04-2010
  • Parobahan 30-07-2018
  • ngidinan freeware luar
  • MDL Port-Over teu cocog P3Dv4
  • Masang Otomatis Vérsi installer 2
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (henteu P3Dv4)
  • download
  • Panulis: Nombreux auteurs voir liste complète dans le package

panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa