Basa

F-8 Vought Crusader FSX & P3D Vérsi 2

inpormasi

Diropéa dina 12 / 06 / 2019:
- énggal FSX tékstur kaca sareng peta specular generik pikeun luar
- Diropéa wengkuan radar VC pikeun model telat irung
- pilot removable
- Pakarang tiasa dieusian ku cara nuliskeun FSX Beurat payload
- Nalika afterburner najong dina booming!
- switch switch dump suluh na jangjang vents nguap trails fx
- Daptar pariksa Tambahan Kneepad ngécéskeun animasi usik pangeusina jsb.
- pak sora anyar
- Cocog Prepar3D v4
- Panel.cfg siap kanggo RFN Carrier Gauge
Paket ieu nya éta payware Crusader Alphasim / Virtavia ayeuna tiasa dianggo dina gratis. Parobahan geus dilakukeun dina aircraft.cfg sareng panel 2D / VC pikeun cocog sareng FSX/P3D. Perbaikan / model: Angkatan Laut AS F-8C + F-8J / Aeronavale F-8E (FN) / USMC F-8K.

Perang Salib F-8 (asalna 8U) nyaéta bajoang supersonis anu diwangun ku Vought kanggo Amérika Serikat sareng dina wadah kapal pesawat. Hal ieu dicirikeun ku panyambung hawa sareng panyimpenan variabel nasal. Najan muatan tambahan kusabab alat-alat angkatan laut na, éta nunjukeun kinarya anu sami sareng na basis taneuh, anu Amérika Kalér F-100 Super Sabre. (Wikipédia)

F 8 Panginten Crusader FSX P3D  2F 8 Panginten Crusader FSX P3D  3F 8 Panginten Crusader FSX P3D  4F 8 Panginten Crusader FSX P3D  5F 8 Panginten Crusader FSX P3D  6F 8 Panginten Crusader FSX P3D  7F 8 Panginten Crusader FSX P3D  8F 8 Panginten Crusader FSX P3D  9F 8 Panginten Crusader FSX P3D  10F 8 Panginten Crusader FSX P3D  11
inpormasi


panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa