Basa

MiG-23 Flogger FSX & P3D

inpormasi

Alphasim urang MiG-23 FLOGGER, diropéa keur FSX/P3D pituin MDL X anu disandi lampu, animasi sareng bahan. Toko éksternal dina kaayaan pisibilitas beurat, kecuali mogok beban: Droptank dina kaayaan beurat via manager payload, toko nuklir RN28 dina kaayaan obyék tina penerbangan anu disimpen.
Pisibilitas AS6 KAREN ASM tina hiber anu disimpen. Missil nganggo solusi rokét gratis2.

Sababaraha penerbangan didaptarkeun kaasup ku tambihan ieu (tingali Dokumén atanapi Dokumén abdi).

Kaasup panarunan 6:
  • Neunggeul Red-479 (N) tina 190th Fighter Regiment, Kanatovo AB c.1987
  • AS Red-479 (AS) tina 190th Fighter Regiment, Kanatovo AB c.1987
  • Kuningan-49 unk VVA Pejuang Regiment, c.1987
  • Konéng-49 ngahubungkeun, unk VVA Fighter Regiment, c.1987
  • RED86 USAF Aggresor, Tonopah, c, 1987
  • Neunggeul Red-58, AS-6 ASM urang

operasi:
Kanopi: shift-e
Sered parasit: F konci (migunakeun paréntah wingfold, henteu ngabalukarkeun pananggatan naon waé)
Jangjang ngayun: kenop Flaps (F5 - F8)

MiG 23 Flogger FSX P3D  1MiG 23 Flogger FSX P3D  2MiG 23 Flogger FSX P3D  3MiG 23 Flogger FSX P3D  4MiG 23 Flogger FSX P3D  5MiG 23 Flogger FSX P3D  6MiG 23 Flogger FSX P3D  7MiG 23 Flogger FSX P3D  8MiG 23 Flogger FSX P3D  9MiG 23 Flogger FSX P3D  10MiG 23 Flogger FSX P3D  11MiG 23 Flogger FSX P3D  12MiG 23 Flogger FSX P3D  13MiG 23 Flogger FSX P3D  14MiG 23 Flogger FSX P3D  15MiG 23 Flogger FSX P3D  16MiG 23 Flogger FSX P3D  17MiG 23 Flogger FSX P3D  18MiG 23 Flogger FSX P3D  19
inpormasi


panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa