Basa

Barre des Ecrins - Photoreal plus bolong FSX & P3D

inpormasi

Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10
tetempoan pisan geulis, satengah nu geus dilakukeun ku Rikoooo, dina hal ieu bolong LOD11 (élévasi) Tenggara tina Alps.
tetempoan diwangun tina HD Barre des Ecrins jeung sakuliling anak.

Nu Barre des Ecrins nyaéta puncak pangluhurna di Provence-Alpes-Basisir d'Azur, ayana jauh ti garis ngabagi antara cai tina Durance jeung Vénéon. ieu baris ngalir kulon gempungan dina gempungan sholawat ka puncak Lory (4088 méter). Sisi kidul nyaeta taringgul, sedengkeun kalér beungeut és nyaeta (dimimitian titik tina glacier White).

Manehna teh dina ilahar di Pelvoux Vallouise.
Ieu ogé puncak pangluhurna di Occitan jeung Southern Alps

Barre des Ecrins

numpak luhung dina jantung gunung, hawa murni!

Barre des Ecrins

Inpormasi tambahan tiasa dipendakan dina "Start menu -> Add-ons Rikoooo -> Barre des Ecrins - Photoreal plus bolong FSX & P3D"

instalasi ieu 100% otomatis ku Rikoooo
, Configurator bakal nanganan keur Anjeun ngadaptar jeung aktivasina tina tetempoan di hiber simulator. Lamun uninstalling, installer bakal mulangkeun Konfigurasi Anjeun asalna.

Awas file badag 298 MB, Eta disarankeun pikeun ngagunakeun software download akselerator ka ngareureuhkeun jeung neruskeun di titik ditewak boga no kejutan (misalna FlashGet).

Penting, kumaha carana make tetempoan kitu? Mimiti hiber, mangka salila kaulinan muka peta jeung nuliskeun salah sahiji GPS adress handap pikeun pindah langsung pesawat Anjeun ka titik paling metot:

Barre des Écrins - Photoreal
Nranskripsikeun persis koordinat ditémbongkeun saperti di handap ieu:
N44 ° 55 23
E6 ° 21 36

location Mimitian

Anjeun oge bisa nyokot hiber Anjeun tina salah sahiji dua bandara Grenoble atawa ti Saint Crepin (LFNC) jeung laleur terus langsung ka Barre des Ecrins.

Di handap ieu wewengkon dirojong ku bolong LOD11 Rikoooo:

Bolong Alpes Sud Est
inpormasi


panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa