Basa

Grand Canyon KGCN V2 FSX & P3D

inpormasi



Ieu vérsi 2.0 anyar sareng pamungkas ti Grand Canyon sareng bandara KGCN, urang urang sakaligus kalebet kaasup vérsi anyar bolong 10 mt Holger anu ngalegaan cakaran ogé kaluar tina tetempoan photoreal ngabenerkeun sababaraha masalah jahat anu goréng anu disimpang samemehna.

Tetempoan Photoreal pikeun FSX SP2 /P3D dijieun dina resolusi 2m / piksel sareng autogen sareng asli FSX/P3D lampu sorot.
Ngan usum usum panas tapi ogé flyable dina waktu usum tiis, éta ogé nguntungkeun ogé, sabab bagian tina rupa bumi sareng tangkal anu salju. Walungan Colorado parantos ngagaduhan cai animasi dina panjang pinuh.

Setélan ngusulkeun: resolusi bolong 2 mt, tetempoan anu padet pisan, padet autogen.

Video: Grand Canyon & IRIS F-20 diwakilan ku Airlink pikeun Rikoooo.com



Inpo tambahan tiasa dipendakan dina "Start menu" -> Tambihkeun Rikoooo -> Grand Canyon KGCN V2 FSX & P3D"

instalasi ieu 100% otomatis ku Rikoooo, Configurator bakal nanganan keur Anjeun ngadaptar jeung aktivasina tina tetempoan di hiber simulator. Lamun uninstalling, installer bakal mulangkeun Konfigurasi Anjeun asalna.

Awas file badag 525 MB, ieu niatna Disarankeun make hiji software download akselerator ka ngareureuhkeun jeung neruskeun di titik ditewak boga no kejutan (misalna FlashGet).

Penting, kumaha carana make tetempoan kitu? Anjeun tiasa nyandak hiber anjeun ti bandara di Grand Canyon Arpt (ngetik Grand Canyon or KGCN)



Handap, nyaéta wewengkon (7 dina sakabéh) tekstur foto-realistis anu dianggap ku tetempoan. Salian éta, standar anu textures dina FSX bakal némbongkeun deui.



Gambar lianna





inpormasi


panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa