Basa

Paket Scenery New Mexico v2 FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 812 MB
  • undeuran 40 049
  • dijieun 06-09-2013
  • Parobahan 20-11-2017
  • ngidinan freeware luar
  • Masang Otomatis Installer tetempoan v11
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
  • download
  • Panulis: témbal "Violingineer" F.
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10
Tetempoan photoreal geulis pisan (LOD14) pikeun FSX or P3D tina kaayaan New Mexico di Amérika Sarikat ngawengku Albuquerque, Santa Fe jeung Jemez Pagunungan. Ogé ngawengku Jemez Canyon jeung Sandia crest di LOD15 - 1.1m / piksel (HD). Corrects warna tina gunung Sangre de Christo kira-kira Santa Fe.

Tip: Pasang saeutik awan jeung pisibilitas rata pikeun simulasi optimal. Pikeun nyokot alih tetempoan ieu nyokot off ti Airport International Albuquerque atawa bandara sejenna di wewengkon katutupan.

instalasi ieu 100% otomatis ku Rikoooo, Configurator tiasa ngadamel kanggo Anjeun pendaptaran sareng aktivasina tina tetempoan dina Flight Simulator or P3D. Sawaktos pamasangan, pamasangan bakal masangkeun konfigurasi asal anjeun.

Awas file badag 809 Mo, ieu niatna Disarankeun make hiji software download akselerator ka ngareureuhkeun jeung neruskeun di titik ditewak boga no kejutan bad (misalna FlashGet).


thumb ABQ3 thumb ABQ4
thumb ABQ5 thumb JemezHR
  • Panulis: témbal "Violingineer" F.
  • download
inpormasi

  • ukuran 812 MB
  • undeuran 40 049
  • dijieun 06-09-2013
  • Parobahan 20-11-2017
  • ngidinan freeware luar
  • Masang Otomatis Installer tetempoan v11
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
  • download
  • Panulis: témbal "Violingineer" F.
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa