Basa

Kapuloan Kanaria 1 FSX & P3D

inpormasi

Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10
bagian munggaran tina tetempoan mega tina Kapuloan Kanaria, hiji Nusantara milik Spanyol.
Pikeun ngaksés bagian kadua tetempoan nu klik di dieu. Hal ieu niatna disarankeun pikeun masang Part 1 saméméh Part 2.

Gambar Photo-nyata anu dicandak ti server IDE pamaréntah Spanyol sipatna umum jeung bébas. resolusi gambar anu 1m / piksel (HD), komprési 85%. No tékstur peuting. Kaasup clipping jeung basisir geulis sarta pantai. A tetempoan teu bisa lasut!

Pulo 'La Gomera' ieu sebaran uniquely dina resolusi luhur pisan 0.40 m / piksel! kabagjaan bener keur penerbangan VFR.

Nu tetempoan (part 1 jeung 2) geus sadia jeung bolong (data élévasi) LOD13 (5 méter) data géografis anu dicandak ti nandatangan - Institut National Geographic "© INSTITUTO GEOGRÁFICO Nacional DE ESPAÑA".

pak ieu (bagian 1 wungkul) di antarana bandara di handap ieu: GCHI : Airport Hierro, GCTS : Tenerife Airport Kidul, GCXO : Tenerife Airport Kalér, GCGM : La Gomera Airport, GCLA : La Palma Airport.

Peta Canary full

tetempoan nu geus teu cocog jeung CANARYSIM lamun dipasang Canarysim, kudu diganti ku hiji ieu.

Kapuloan Canary mangrupa salah sahiji tujuh belas komunitas otonom Spanyol. Éta kabéh aya di hiji Nusantara Atlantik, kira 150 mil kuloneun Maroko jeung leuwih ti 1000 km ti kiduleun Samenanjung Ibéria.
Nusantara mangrupa bagian tina Macaronesia, hiji wewengkon geografis ngawengku nu vulkanik Kapuloan Kanaria, Madeira kaasup Selvagens Islands ( "India"), nu Azores jeung Cape Verde Islands.
Hal ieu dibagi jadi dua propinsi, dihartikeun salaku wewengkon pangluarna Uni Éropa: Las Palmas jeung Santa Cruz de Tenerife. Nepi ka 1927, Santa Cruz de Tenerife mangrupa hiji-hijina ibukota Nusantara, tapi kota ieu téh, ti taun ieu, babagi fitur ieu, unggal opat taun, jeung kota Las Palmas de Gran Canaria, nu paling populated tina Canary kota Kapuloan saprak 1910.

Video nu tetempoan ditambah Rex 2.0:


Gambar tetempoan nu:

Hierro
thumb Hierro

Tenerife
thumb Tenerife

La Gomera
thumb La Gomera

La Palma
thumb La Palma Inclinado

instalasi ieu 100% otomatis ku Rikoooo, Configurator bakal nanganan keur Anjeun ngadaptar jeung aktivasina tina tetempoan di hiber simulator. Lamun uninstalling, installer bakal mulangkeun Konfigurasi Anjeun asalna.

Awas file anu kacida gedéna 1,57 Go, ieu niatna Disarankeun make hiji software download akselerator ka ngareureuhkeun jeung neruskeun di titik ditewak boga no kejutan (misalna FlashGet).
inpormasi


panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa