Basa

Hawaii Photoreal Vol 1 + Vol 2 + Vol 3 FSX & P3D

inpormasi

Diropéa dina 30 / 04 / 2019:
- apdet panganyarna nurutkeun website https://hawaii-photoreal.com
- Katambah otomatis-gens "Hawaii Autogen vegetasi BETA" jeung "Hawaii tambahan Eusi"

Diropéa dina 23 / 10 / 2017:
- Otomatis-installer diropéa keur Vérsi 11
- ditambahkeun Sunda 3
- Lingkungan enhancement
- Maneuh kutu liang cai di sabudeureun PHBK
- Barking Sands Airport
- Maneuh kutu kasaluyuan antara JHM Kapalua (Hawai Bandara) Airport sarta Charles Reid's otomatis-gen.
- Update "The Island Big" pikeun v0.95. Apdet "Maui" pikeun v0.97.

Diropéa dina 11 / 12 / 2015:
- Katambah di handap nambahkeun-ons: Hawai Bandara Bagian 1, Bagian 2, Bagian 3 (ku George Keogh), Hawaii 10m bolong (ku Ray Taburet) Landclass (ku Charles Reid).
- Ngamutahirkeun PHMK bandara Molokai, Lanai Kota PHNY, PHHN Hana, Kalaupapa PHLU, JHM Mauai Kulon, PHJR John Rodgers Lapang, PHBK Barking Sands, NPS Ford Island, PHNG Kaneohe Bay, Princeville, Port Allen, Waimea, sarta Upolu.
- update The kaasup wangunan, lagu, patalimarga, sato, jalma, truk, textures poto-nyata, objék animasi, taxiways, textures wengi sarta leuwih!
- Versi panganyarna pulo di handap ieu: Niihau v.1.0, Oahu v.0.97, v.1.0 Kahoolawe, Lanai v.1.0, v.0.95 Maui, Molokai v.0.99, Molokini v.1.0, The Big Island v.0.93 .
- Merging tilu jilid ka hiji volume 6.17 GB.
- Versi Installer 10
Di dieu téh tetempoan poto-nyata lengkep kageulisan breathtaking! Ieu kaayaan pulo group Hawaii (Amérika Sarikat). pak mega Ieu ngawengku tilu jilid misah kaasup pulo Niihau v.0.99, Oahu v.0.99, Kahoolawe v.0.99, Lanai v.0.99, Maui v.0.99, Molokai v.0.99, Molokini v.0.99, The Big Island v.0.97. Di damel ku Hiber Sim Jewels freeware.

Sadaya poto-textures sabenerna mangrupakeun 1m / piksel kalawan (iwal Molokai) otomatis-gen jeung wengi tékstur. Tangtu, teu ngan hiji tetempoan poto-nyata, clipping basisir, nyoplokkeun artifak, koréksi textures warna / nada na loba hal séjén nyieun tetempoan ieu geulis pisan.

Ogé kaasup, "Hawai Bandara" nambahkeun-ons ku George Keogh na "Hawaii Autogen vegetasi BETA" jeung "Hawaii Eusi tambahan"
tetempoan Ieu paling lengkep jeung elaborate sadia dina freeware!

Anjeun oge bisa meunangkeun PLUS Vérsi dieu: https://hawaii-photoreal.com/plus-version/

parentah penting jeung inpo download

1 download Ieu pisan beurat 5.77 GB lamun anjeun aya teu Jumbo anggota nyangka antosan loba jam download waktos. tetempoan ieu dibagi kana 8 bagian. Sanggeus ngundeur ti hawaii_photoreal_vol_1_vol_2_vol_3.zip Bahékeun berkas sagalana kana hiji polder tur klik dina hawaii_photoreal_vol_1_vol_2_vol_3.exe pikeun ngamimitian pamasangan otomatis.

2 Naha anjeun Jumbo anggota atawa henteu, pikeun ngundeur payil gede kawas ieu geus niatna Disarankeun make hiji manager download lian ti standar Anjeun Internet Explorer atawa Google Chrome atawa browser Firefox. Rikoooo kacida nyarankeun Anjeun salah software sadia dina daptar ieu: http://www.techsupportalert.com/best-free-download-manager.htm

3 Sanggeus masang tetempoan teh, upami éta henteu hadir dina simulator anjeun hartina installer otomatis éta teu bisa ngaktipkeun tetempoan dina simulator tina file scenery.cfg. Alesan utama pikeun masalah ieu teh idin Windows, memang, dina sababaraha kasus, Windows refuses masihan idin ka installer otomatis pikeun ngarobah file scenery.cfg. Mun anjeun dina hal ieu, pastikeun Rekening pamaké Windows anjeun boga idin Administrator (total idin).




Big Island (Kona kode ICAO: PHKO)

Hawaii ogé katelah Big Island pikeun nyingkahan kekeliruan jeung nagara. pulo masih tumuwuh sarta diwangun ku gunung seuneuan 5 nu bitu sakaligus sahingga ngabentuk Pulo Jawa. Tapi, sababaraha gunung seuneuan ieu masih aktip. Nu lava nu asalna ti gunung seuneuan ieu ngalir ka laut jeung nyieun lahan anyar.



MAUI (Code ICAO PHOG):

Maui nyaeta pulo panggedena kadua Hawaii. pulo ieu dibentuk ku letusan vulkanik. Kusabab ieu, mangka ngawangun rada Oddly. Maui pisan populer di kalangan pencinta alam. Ti ditu, anjeun tiasa titik paus humpback atawa buka diving atanapi snorkeling dina dunya jero cai astonishingly geulis. Sababaraha désa heubeul nice bisa kapanggih di Pulo Jawa ogé. Kota bersejarah ngeunaan Lahaina sia ogé ngadatangan.

Kawas sesa Hawaii Maui boga iklim tropis. kusabab ayana gunung, meureun aya béda badag di angka présipitasi. Bagian kulon Maui ieu lokasina di sisi Leeward jeung aya cukup garing. Wétan ti gunung eta loba wetter. Kusabab bentuk gunung, aya fenomena unik dina Maui, nu disebut Maui Vortex. fenomena kieu ngabalukarkeun angin bisa dipaksa sapanjang lamping kalér Gunung Halaekalã. Di sisi kulon gunung ieu, eta patubruk jeung Maui na kapaksa kidul. Kusabab angin kapaksa ngaliwatan speeds lebak angin gancang nambahan. The breezes handap ti Punclut Utama ngusap kaluar méga nu ngajelaskeun naha curah hujan anu ilahar di dieu.



MOLOKAI (Code ICAO PHMK):


Molokai mangrupa salah sahiji pulo paling damai. Sabab bentuk capricious sarta cliffs luhur sapanjang basisir pulo teu pisan cocog salaku tujuan basisir mewah. Tapi, pulo mangrupa salah sahiji pulo paling otentik jeung kacekel Nusantara ieu.

Molokai ngabogaan iklim tropis. Salaku angin sok asalna ti arah sarua gunung boga Leeward atawa sisi Windward dieu, ku kituna henteuna curah hujan orographic. Présipitasi leuwih merata sumebar kaluar leuwih pulo. Kalolobaan hujan ragrag salila usum tiis. Summers komo bisa pisan garing.


molokai

LANAI: (Code ICAO PHNY)

Lanai mangrupakeun pulo taringgul sareng iklim tropis dicirikeun ku precipitations low sarta hawa pikaresepeun kabeh buleud sataun. Pikeun taun pulo ieu ditutup keur umum, Kiwari perkebunan nanas panggedena di dunya bisa kapanggih di dieu. Ieu oge alesan utama pikeun wisatawan ngadatangan pulo. Ngan hiji kota bisa kapanggih di Pulo: Lanai Kota nu sabenerna ngarupakeun pakampungan alit sareng hotél.


lanai

KAHOOLAWE: (pas d'aéroport)

Kahoolawe mangrupakeun pulo pisan garing. Kusabab henteuna cai nginum seger, eta geus salawasna geus sparsely Asezare populata. Salila sajarah, pulo kagungan sababaraha kaperluan. Ieu koloni pidana hiji lalaki, éta ieu dipaké salaku ranch sapi jeung sakumaha grounds latihan militer. Kiwari pulo mangrupa situs pelestarian.

Kahoolawe ngabogaan iklim tropis jeung inohong présipitasi pisan low. Hal ieu sabab eta situated di sisi Leeward tina gunung Haleakalã sarta ngan wewengkon basisir meunangkeun sababaraha présipitasi.


Kahoolawe

Gambar ti Prepar3D v2.3
thumb hilo luar

thumb Basisir Sud-Est

thumb falaises Basisir Nord

thumb station recherche volcaniqueHI01 Princeville apronJHM LandsidePak AI Heli TrafficPak apronPHHN HanaPHJR USCG C130PHLU internetanPHMU apronPHMU CarParkPHNG Kaneohe BayStation Seuneu PHNYPHUP Upolu 10m bolongPHUP Upolu apronPrinceville Landside
inpormasi


panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa