Basa

Corsica Photoreal v1.0 FSX & P3D Vérsi 1.0

inpormasi

Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10
tetempoan photoreal geulis Corsica jeung 2m tékstur / piksel jeung cliping basisir. tetempoan ieu dijieun salaku freeware ku anggota Rikoooo sarta ayeuna ngan sadia dina rikoooo.com. Hatur nuhun ka Ivixwait pikeun nambahkeun-on ieu.

apdet séjén bakal nuturkeun pikeun ngaronjatkeun kualitas tetempoan, kaasup hiji bolong (élévasi) jeung bisa jadi Autogen. Aya sababaraha kasalahan dina posisi nu runways ieu bakal dilereskeun dina versi saterusna.

sarua pisan FSX (Nu mana wae nu Vérsi) jeung Prepar3D v1 jeung v2, Anu Rendering of tetempoan mangrupakeun exceptionally geulis jeung P3Dv2. Cobian.

Anjeun bisa nyokot off ti Ajaccio (LFKJ)

thumb snap079thumb snap080thumb snap081thumb snap082thumb snap083

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

instalasi ieu 100% otomatis ku Rikoooo, Configurator bakal nanganan keur Anjeun ngadaptar jeung aktivasina tina tetempoan di hiber simulator. Lamun uninstalling, installer bakal mulangkeun Konfigurasi Anjeun asalna.
inpormasi


panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa