Basa

OFX Afrika ditingkatkeun V1.0 FSX & P3D

inpormasi

tambihan-on Ieu normal payware, tapi ditawarkeun haratis jeung sacara éksklusif pikeun loka Rikoooo salaku bagian tina partnership urang jeung simulasi OFX.
OFX Afrika ditingkatkeun V1.0 nyaéta opus kahiji tina proyék pangwangunan Afrika lila. Pikeun kahiji kalina kungsi Anjeun bisa ngapung dina environement leuwih realistis di Jawa Barat jeung Afrika Tengah basisir jeung kota Lomé di Togo jeung kota Lagos di Nigeria. bolong realistis jeung landclass Pulo Afrika Tengah katutupan sakabéh pulo Teluk Guinea digambarkeun 3235 km². Jeung komprési ukuran payil tetempoan bakal nyokot ngan 19.00 MB dina teuas drive Anjeun tinimbang 65.00 MB mimitina.

Fitur :
  • 4100 km ti basisir landclass (Ti Sénégal ka basisir kalér Gabon)
  • 82 000 km² of landclass
  • waterclass realistis New pikeun Samudra Atlantik jeung sagala walungan sapanjang basisir
  • Leuwih ti 125 walungan anyar
  • perbaikan VFR
  • Kota sareng desa anyar henteu kalebet FSX (leuwih ti 50)
  • Kota Lomé di Togo jeung wangunan utama jeung 57 km basisir Togo
  • Kota Lagos di Nigeria jeung wangunan utama jeung 126 km ti basisir adat
  • trafic maritim statik deukeut palabuhan utama Kulon jeung Tengah Afrika jeung Samudra Atlantik
  • platform Minyak tina Nigeria, Kamerun, Equatorial Guinea, Ghana jeung Basisir Gading
  • Satwa animasi jeung manuk deukeut palabuhan, bandara jeung di kota

ofx africa ditingkatkeun v1 0 fsx p3d
inpormasi


panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa