Basa

Las Vegas - Mega Photoreal Scenery FSX & P3D

inpormasi

Anu kacida gedéna poto-nyata tetempoan ngeunaan 21 750 km pasagi di 1m resolusi luhur / piksel kalawan 10m bolong ngumpul Kota Las Vegas sarta sakuliling na: McCarran Ka luar (KLAS), Henderson (KHND), Lake Mead, Echo Bay, batu gede Kota ( KBVU), North Las Vegas (KVGT), Nellis AFB (KLSV), Northern Pahrump Valley, Raksa (KDRA), Southern Pahrump Valley, Shoshone (L61).

instruksi:
Bahékeun berkas sadaya file ka hiji polder tur klik dina laksana pikeun ngamimitian pamasangan.

Las 1Las East 1Las kalér 1Las kaler 1Las North 1Las West 1
inpormasi


panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa