Basa

Guadeloupe gratis keur P3Dv4

inpormasi

  • ukuran 9.80 GB
  • undeuran 89 027
  • dijieun 10-04-2019
  • Parobahan 11-04-2019
  • ngidinan freeware luar
  • Masang Otomatis Installer tetempoan v11
  • Diuji OK kalayan Prepar3D v4
  • download
  • Panulis: Patrick Dubois
Di dieu nyaeta pikeun kahiji kalina hiji tetempoan freeware lengkep Guadelup! tetempoan Ieu geulis keur Prepar3D v4 ieu dipirig ku hiji otomatis-gen (leuweung jeung imah wewengkon) sarta bolong resolusi 1m, kitu ogé sababaraha objék 3D. Anjeun bisa ngamimitian hiber ti kutub Caraïbes Airport TFFR (Baheulana Pointe-à-Pitre - Le Raizet). Hatur nuhun kana Patrick Dubois keur idin pikeun unggah kana Rikoooo.

perhatian, Pisan file beurat, 9.80 GB, panangan diri kalayan kasabaran lamun henteu a Jumbo anggota, Tapi, nungguan anjeun bakal diganjar nalika anjeun bakal nempo pulo éndah Guadelup di HD handapeun panon anjeun.

tetempoan nu aya dina resolusi resolusi poto 50 cm / piksel + poto 20 cm / piksel dina zona aerodrome ogé dina Massif sahiji gunung Soufrière.

Bolong resolusi: 1m keur nilai positif sarta 100m keur nilai négatip, nyaéta data bathymetric, anu relief di jero cai.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake: Bahékeun berkas sadaya payil ti "the_guadeloupe_free_for_p3dv4.zip"Kana folder samentara, teras klik"the_guadeloupe_free_for_p3dv4.exe"Pikeun ngamimitian pamasangan otomatis, teras turutan parentah dina layar.

LAIN :
Pikeun kasaluyuan jeung "TAXI2GATE - POINTE-a-PITRE le RAIZET bandara TFFR":

In "Tetempoan / World / tetempoan /" ngaganti ngaran "TFFR_ADEP4_ADE.bgl" in "TFFR_ADEP4_ADE.xxx"
In "Tetempoan Rikoooo / The Guadeloupe gratis keur P3Dv4 / the_guadeloupe_free_for_p3dv4 / tetempoan / " ngaganti ngaran "Airport.bgl" jeung "Landclass.bgl" in "Airport.xxx" jeung "Landclass.xxx"
In "Tetempoan Rikoooo / The Guadeloupe gratis keur P3Dv4 / the_guadeloupe_free_for_p3dv4 / tetempoan / " ngaganti ngaran "TFFR-OBJ-bridge.bgl" in "TFFR-OBJ-bridge.xxx"

Potret layar:
Guadeloupe gratis keur P3Dv4 1Guadeloupe gratis keur P3Dv4 2Guadeloupe gratis keur P3Dv4 3Guadeloupe gratis keur P3Dv4 4Guadeloupe gratis keur P3Dv4 5Guadeloupe gratis keur P3Dv4 6Guadeloupe gratis keur P3Dv4 7Guadeloupe gratis keur P3Dv4 8Guadeloupe gratis keur P3Dv4 9Guadeloupe gratis keur P3Dv4 10
inpormasi

  • ukuran 9.80 GB
  • undeuran 89 027
  • dijieun 10-04-2019
  • Parobahan 11-04-2019
  • ngidinan freeware luar
  • Masang Otomatis Installer tetempoan v11
  • Diuji OK kalayan Prepar3D v4
  • download
  • Panulis: Patrick Dubois

panungtungan diropéa

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Antonov AN-225 Ruang shuttle FSX  &
--------


Basa