Basa

Saint Barthelemy gratis keur P3Dv4

inpormasi

  • ukuran 288 MB
  • undeuran 16 396
  • dijieun 27-07-2019
  • Parobahan 27-07-2019
  • ngidinan freeware luar
  • Masang Otomatis Installer tetempoan v11
  • Diuji OK kalayan Prepar3D v4
  • download
  • Panulis: Patrick Dubois
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Tetempoan geulis keur Prepar3D v4 - Saint Barthelemy. Resolusi poto: 50 cm piksel. Resolusi bolong: 5 m keur nilai positip. Autogén jeung Data OSM sareng Scenproc. Ku Patrick Dubois. Instalasi otomatis.

Mimitian hiber anjeun ti St Jean Airfield (TFFJ).

Saint-Barthélemy, pulo Karibia anu nyarios basa Perancis biasa dipikawanoh minangka St. Barts, kasohor aya pantai bodas sareng keusik desainer. Gustavia, ibukota di sakuriling port anu dicandak ku badai ku parahu-pelesir, nawarkeun réstoran anu luhur sareng atraksi sajarah sapertos Wall House, anu paméranna nyusahkeun jaman kolonial Swedia Pulo Jawa. Luhureun kota, abad ka-17th Fort Karl mopohokeun ku pantai populér Basisir Shell. (Sumber Wikipédia)

santo barthelemy gratis tuang p3dv4 b1santo barthelemy gratis tuang p3dv4 b2
inpormasi

  • ukuran 288 MB
  • undeuran 16 396
  • dijieun 27-07-2019
  • Parobahan 27-07-2019
  • ngidinan freeware luar
  • Masang Otomatis Installer tetempoan v11
  • Diuji OK kalayan Prepar3D v4
  • download
  • Panulis: Patrick Dubois
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa