Basa

Fortaleza Kota + Airport Photoreal FSX & P3D

inpormasi

  • ukuran 212 MB
  • undeuran 26 751
  • dijieun 12-02-2014
  • Parobahan 07-11-2017
  • ngidinan freeware luar
  • Masang Otomatis Installer tetempoan v11
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
  • download
  • Panulis: guyfs9, Bruno Israel, Rui Mesquita
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin
Otomatis-installer diropéa ka vérsi 10
Tetempoan Poto-nyata keur FSX jeung Prepar3D v1 sareng 2, kaasup bandara internasional Pinto Martins (SBFZ / FOR) sareng terminal sareng kota Fortaleza di Brazil, kaasup jalur basisir, autogen kota kota sareng sakaligus, jalan patalimarga, patalimarga udara, wangunan 3D, leuweung autogen. Lahanna sakitu legana katutupan ku daerah poto-jeun, tetempoan ieu mangrupikeun leres pisan.

Fortaleza (Portugis ngucapkeun: [foʁtalezɐ], Bénténg) nyaéta ibukota nagara Ceará, perenahna di timur laut Brazil. Sareng hiji populasi deukeut ka 2.55 juta (wewengkon metropolitan leuwih 3.6 juta), Fortaleza nyaéta 5th kota panggedéna di Brazil. Cai mibanda hiji wewengkon 313 kilométer pasagi (121 sq mi) jeung demografi density pangluhurna di nagara (8,001 per km²). Pikeun kalér kota perenahna Samudra Atlantik; ka kidul aya kotamadya of Pacatuba, Eusébio, Maracanaú jeung Itaitinga; wétan nyaéta munisipalitas of Aquiraz jeung Samudra Atlantik; jeung kulon téh munisipalitas of Caucaia. Warga kota nu katelah Fortalezenses. Nu walikota ayeuna Roberto Claudio, hiji dokter anu lulus ti Federal University of Ceará. Fortaleza mangrupa salah sahiji ti tilu dayeuh anjog di wewengkon Northeast bareng jeung Recife jeung Salvador.
kota bakal jadi salah sahiji kota host tina 2014 Piala Dunya FIFA. Sajaba ti, Fortaleza hosted nu 2013 Confederations FIFA Cup. (Wikipedia)

Fortaleza Kota + Airport Photoreal FSX  &  P3D

Fortaleza Kota + Airport Photoreal FSX  &  P3D

  • Panulis: guyfs9, Bruno Israel, Rui Mesquita
  • download
inpormasi

  • ukuran 212 MB
  • undeuran 26 751
  • dijieun 12-02-2014
  • Parobahan 07-11-2017
  • ngidinan freeware luar
  • Masang Otomatis Installer tetempoan v11
  • Diuji OK kalayan FSX + FSX-SE + P3D v1. * V2 v3 diuji
  • download
  • Panulis: guyfs9, Bruno Israel, Rui Mesquita
  • Teu aya virus anu dijamin
    Dilindungan ku ImunifyAV Premium
    Teu aya virus anu dijamin

panungtungan diropéa

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Ukay 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa