Basa

Patarosan na waleran

Patarosan ngeunaan simulators, tambahkeun-ons na Website

Prosés ieu jalan dina duanana Prepar3D sarta FS2004.

Sacara standar, FSX geus dipasang dina «C: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Kaulinan \ Microsoft Hiber Simulator X». Masalahna nyaéta dina Windows 7 sareng 8 + atawa malah Windows 10 anjeun teu gaduh kontrol pinuh ku file anu di jero «Microsoft Flight Simulator X», anu henteu nganggo program nganggo tulisan dina file konfigurasi. Pikeun ngabéréskeun masalah éta, angkat ka «C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games», teras asup ka klik katuhu dina polder «Microsoft Flight Simulator X», klik «Pasipatan», teras dina tab «Kaamanan». Di dieu, pilih «Pamaké (xxxxxx)», teras klik dina «Modify». Dina jandela kakara dibuka, pilih deui «Pamaké (xxxxxx)», klik dina «Full control», teras «Modifikasi». Ayeuna, anjeun ukur kedah klik «OK» sarta Windows baris ngapdet pangidinan.

Parentah di gambar di handap ieu:

permission1en permission2en
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
gauge The Boeing777-300.gau, mimitina dijieun pikeun FS2004, teu jalan FSX tanpa DLL husus

Pikeun ngajawab masalah ieu, anjeun kudu nyalin jeung nempelkeun nu DLL « msvcr70.dll " di FSXfolder utama 's (C: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X). Upami Anjeun gaduh masalah anu sami dina Prepar3D, Leyuran ieu kedah ogé jalan. Tapi, kami henteu diusahakeun eta P3D.

« msvcr70.dll »Geus sadia pikeun bébas di dieu: http://www.fichier-dll.fr/msvcr70.dll,2740,2740
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Hal penting, nalika anjeun gaduh tambihan-mana anu modél 3D dijieun pikeun FS2004 tapi dianggo dina FSX SP2 (disebut oge Port Over), nyaéta nganonaktipkeun Nilik DirectX 10 dina setélan tina FSX. Kanyataanna, FS2004 addons henteu cocog sareng DirectX 10.

Conto 1: A bagian kapal terbang nyaeta kawih.
bagian siluman

Conto 2: Nu jangjang lamun kapal terbang nu kawih.
Siluman bagian 2

Conto 3: kapal terbang ieu sagemblengna abu, tanpa tékstur.
kawih bagian 3

leyuran: Nganonaktipkeun DirectX 10 sawangan.
dxt10 en
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Sababaraha pesawat Anjeun mumbul kana tarmac, sareng hal anu sami sanggup kanggo tutumpakan sakitar: éta masalah kuna anu tiasa dikenalkeun ku ngarubah Resolusi Mesh to Maximum 5m. Dina Setélan Témbongkeun sahiji FSX, klik dina tab «Scenery» sareng ngarobah resolusi ditémbongkeun saperti di handap ieu:

trame resolusi
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
masalah ieu tetep dina dua hambalan gampang:

Lengkah 1: Download UIAutomationCore.dll

Hambalan 2: Parepég koropak ZIP teras leupaskeun UIAutomationCore.dll nu sasari dina akar panyusud anjeun FSX folder instalasi dimana file fsx.exe resides. Mastikeun FSX teu ngajalankeun.

Saatos peta ieu, mimiti FSX anjeun bakal mendakan anu ngaganti panémbongna dina FSX, moal janten deui pamustunganana FSX mun ngadat.

Tanpa ngalereskeun ieu, FSX bakal ngagantung ogé anjeun bakal "timed out" dina sési multi player. Ulah make versi naon waé anu sahiji UIAutomationCore.dll, saprak vérsi ieu mangrupakeun hiji-hijina versi anu bakal ngeureunkeun kacilakaan.
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
masang FSX (sadayana versi) dina Windows 8 / 8.1, tuturkeun léngkah ieu:

1- Pasang FSX ilaharna sareng DVD.

2- Nalika instalasi réngsé, klik katuhu dina « fsx.exe »(anjeun tiasa mendakan dieu: C: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft hiber simulator X). Di dieu, pilih tab «Kasaluyuan» sareng nyetel jandéla ditémbongkeun saperti di handap ieu:

fsx.exe en

3- Ngundeur nu 32 versi «bit UIAutomationCore », Bahékeun berkas file na lepasana FSXfolder utama 's (C: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X \). Bakal ngabenerkeun masalah kacilakaan kaduga FSX.

Ayeuna, sanggeus ieu léngkah saeutik, FSX kudu stabil dina Windows 8 / 8.1 na 10
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
SP nangtung pikeun Service Pack 1 atanapi 2, anu kedah ningkatkeun patch FSX. Maranéhanana ngan sadia sanggeus sékrési kaulinan.

Hiber simulator X Service Pack 1 (Klik pikeun ngundeur) Corrects isu di handap ieu kapanggih ku klien sanggeus release kaulinan sacara:
• aktivasina jeung Instalasi
• Masalah numbu ka pamakéan komponén tambahan
• pamutahiran kinerja
• Masalah numbu ka eusi


Hiber simulator X Service Pack 2 (Klik pikeun ngundeur) Ngaronjatkeun fungsi handap ieu:
• kasaluyuan multiplayer
• DirectX 10

Anjeun kudu masang Service Pack 1 (SP1), saméméh sadetik.
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Sangkan versi anu FSX dipasang dina komputer anjeun, éta gampang: Mimitian FSX, sareng ngawitan hiber dimana anjeun hoyong, ku pesawat naon waé anu anjeun hoyongkeun. Kiwari, di bagean luhur layar anjeun, buka bar menu (upami teu acan dibuka) teras klik «Pitulung» ka katuhu. Ieuh, klik dina «Ngeunaan». Jandéla di handap ieu nembongan di versi anjeun FSX:

naon fsx
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Sadaya nambahkeun-ons ti Rikoooo bisa uninstalled cara nu sarua:

Ieu karya dina Windows Vista, 7, 8 jeung 10.

On desktop, klik dina «nu mimitian Menu », Mangka dina« sadaya Program »Tur muka« nu Rikoooo Tambah-ons »
polder. Lamun anjeun klik dina eta, anjeun nimu daptar tambihan-ons anjeun geus dipasang dina komputer Anjeun. Ayeuna, Anjeun ngan
kudu milih salah sahiji nu Anjeun hoyong uninstall.

métode séjénna, ti Panél kontrol Windows milih Program jeung Fitur ayeuna tempo daptar sadaya program dipasang Anjeun, pilih salah sahiji nu Anjeun hoyong uninstall.
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Ti otomatis-installers versi 10 atawa + sadaya documentations nu aya di abdi Dokumén polder atawa dokumén dumasar kana versi Windows Anjeun.


Turutan léngkah ti otomatis-installer leuwih handap versi 10:

Ieu karya dina Windows Vista, 7, 8 jeung 10.

On desktop, klik dina «nu mimitian Menu », Mangka dina« sadaya Program »Tur muka« nu Rikoooo Tambah-ons »Polder. Lamun anjeun klik dina eta, anjeun nimu daptar tambihan-ons anjeun geus dipasang dina komputer Anjeun.

métode Ohter, Anjeun bakal manggihan sakabeh kaasup dokuméntasi dina polder akar tambihan-ons Anjeun, exemple: C: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft hiber simulator X \ SimObjects \ Airplanes \ XXXX \
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Mimiti, parios yén anjeun ngagaduhan FSX-SP2 dipasang dina komputer anjeun. Memang, « Sawangan DirectX 10 »Nembongan ngan upami anjeun parantos masang SP2 patch atanapi upami anjeun ngagaduhan FSX Akselerasi atanapi FSX Gold or FSX Edition uap.

Di handap ieu Anjeun bisa ngundeur boh patches

Ngundeur SP1

Ngundeur SP2

dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Waktu loba parobahan anu diasupkeun kana folder «Gauge», sering pisan anu bagian koropak dasar anu leungit. Dina kasusna, upami tambihan ka gaduh koropak-és teses, éta moal tiasa nembongkeun gauges kana panel éta. Ilaharna solusi anu parantos dibenerkeun deui FSX. Pikeun ngahindarkeun nga-install deui FSX, Anjeun tiasa ngundeur gauge cageur, Nu mangrupakeun program saeutik dijieun ku Rikoooo nu bakal mulangkeun unggal file asli ti «Gauges» jeung «Balukar» polder.

Ngamutahirkeun 13 / 02 / 2014: A Prepar3d versi nuju nyiptakeun.
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
masalah ieu disababkeun ku aktivasina fungsi nu hardware Tessellation dina konfigurasi grafis na Prepar3D v2 atanapi v3.

Di handap ieu hiji ngabandingkeun jeung tetempoan Seychelles Photo Real tetempoan Pack avalaible dieu :

Jeung Hardware Tessellation diaktipkeun
Tessellation no
Tanpa Hardware Tessellation diaktipkeun
Tessellation enya
Ditémbongkeun saperti dina ngabandingkeun luhur, nganonaktipkeun pungsi hardware Tessellation ngalereskeun masalah.

Saatos mareuman anjeun kedah balikan deui Prepar3D pikeun ngalereskeun parantos dianggo.
TessellationDisabled
on 20 Jumaah Nopémber by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Pamaké anyar Prepar3D v4: Di handap ieu parobahan charset di Scenery.cfg kana UTF-16LE otomatis pamasangan tiasa teu deui ngaktipkeun tetempoan anjeun sacara otomatis.

Solusi samentara: Buka folder C: \ ProgramData \ Lockheed Martin Prepar3D v4 lajeng buka file Scenery.cfg kalayan Notepad teras klik Berkas - Simpen Salaku ... Dina jandéla anu muka milih UTF-8 dina widang Encoding (tempo gambar di handap) teras klik Simpen.

Ulang masang tetempoan sarta voila.
Ngalereskeun ieu kedah diulang pikeun unggal instalasi panempoan sabab P3D -deui ngahemat file Scenery.cfg di UTF-16LE sanggeus masing-masing muka.

Sceneries ditambahkeun sanggeus Séptémber 6, 2017 teu kapangaruhan ku masalah ieu.

Kami ngamutahirkeun nu installer otomatis unggal tetempoan, masalah bakal dilereskeun pas, tapi nyokot sababaraha waktos.

P3Dv4Fix
on Kemis Séptémber 07 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Anjeun antosan tapi euweuh kajadian, teu file ieu diundeur, jigana sanggeus sababaraha menit ti ngantosan anjeun nampi hiji pesen kasalahan sahiji jenis "Connection seep" atawa "ERR_EMPTY_RESPONSE" atanapi seratan sejenna nurutkeun browser internét anjeun.

Komo, undeuran ti Rikoooo dikirim ti server lokal sejen dina port 8888 (ex http://download.rikoooo.com:8888) ieu pikeun stabilitas hadé tina undeuran utamana kalawan file ngeunaan sababaraha néang.

masalahna nyaeta yén firewall tina router (ex Livebox, Freebox, Neufbox) tina pamaké tangtu geus ngonpigurasi ka ingkar ti port 8888 (jeung oge port 8080), uninga lamun anu dina hal ieu, buka Simviation.com tur ngundeur file sagala di acak, upami undeuran teu ngamimitian (kawas di Rikoooo), lajeng anjeun di antara maranéhanana persentase leutik pamaké anu router blok port 8888 (jeung 8080 pikeun Simviation). Maranéhanana palabuhan anu ilaharna dipaké pikeun panganteur web, ngalirkeun, sarta HTTP, kituna, éta aman muka.

leyuran

Anjeun kedah nyambungkeun kana router anjeun (ex Livebox) jeung nambahkeun aturan nu muka dina port 8888 TCP / UDP.

Di dieu Tumbu ka sababaraha artikel dina basa Inggris anu ngajelaskeun kumaha carana muka palabuhan anjeun, ulah ragu ngalakukeun panalungtikan sorangan dina Google maké nami panyadia layanan Internet Anjeun sakumaha keyword a.

ku WikiHow
https://www.wikihow.com/Open-Ports

ku HowToGeek
https://www.howtogeek.com/66214/how-to-forward-ports-on-your-router/

Link ka video Youtube kalawan puluhan tutorials (nambahkeun panyadia layanan Internet Anjeun sakumaha keyword a)
https://www.youtube.com/results?search_query=open+your+router+port
Saptu Maret 03 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?

Patarosan ngeunaan akun mah

Éta leres-leres kedah log in ka akun anjeun pikeun ngaraosan sadayana jasa sareng kecepatan Jumbo. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun bakal mendakan modul di luhureun layar anjeun dina menu utama dina saban halaman halaman wéb. Anjeun oge tiasa login sareng média sosial favorit anjeun sapertos Facebook.

Login sareng nami pangguna (atanapi alamat email) sareng kecap konci anu ku anjeun sorangan dipilih nalika anjeun janten anggota.

Sateuacan login:
connexion en




Sanggeus login suksés:
Connexion OK
on Sabtu Agustus 08 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Hal kahiji anu kudu dipigawé pikeun log in ka akun Anjeun ngagunakeun modul connexion ka luhur. Klik «Édit akun mah».

connexion en

Ayeuna, Anjeun ngan boga tuliskeun kecap akses anyar Anjeun dua kali, dina widang dipidangkeun di handap ieu. Saterusna, klik dina «Nepikeun» nyimpen parobahan.

ngédit en
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Upami anjeun geus poho anjeun password jeung / atawa username Anjeun, aya pakakas Anjeun bisa make pikeun meunangkeun informations ieu:

Kuring geus poho sandi liwat abdi

Kuring geus poho username mah

Lamun masih teu bisa ngakses akun anjeun, kontak urang ku kituna urang bisa nyieun parobahan perlu: Taros Kami.
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
- Kahiji, mariksa yen statut « Jumbo OK »Ieu disimpen di sisi katuhu luhur tina ramatloka kawas dihandap:
Jumbo ok en

Upami ningali «- Statut: no Jumbo », Nu hartina langganan Jumbo Anjeun teu diaktipkeun. Coba sambungkeun ka akun Anjeun, ngagunakeun «Log kaluar» tombol. Eta kudu ngaktipkeun langganan Jumbo Anjeun.

- Lamun ningali statut « Jumbo OK »Tapi speed download anjeun teu leuwih luhur ti 220ko / s, teras parios yén bandwidth Anjeun teu kalem ku program séjénna nyobian ngundeur di waktu nu sami.

- Saatos aktivasina of Jumbo Anjeun mangga pastikeun pikeun ngabalikan deui undeuran Anjeun geus aya kamajuan, URL Jumbo bakal robah.

- Anjeun oge kedah parios nu connexion Internet Anjeun ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeun undeuran-speed tinggi. Bisa jadi perlu ngalakukeun test kalayan komputer sejen tur connexion Internet sejen mariksa yen masalah henteu asalna ti komputer.

- Dina raraga naekeun Anjeun ngundeur laju ka maximum, urang mamatahan Anjeun pikeun ngundeur tur masang FlashGet, nu mangrupakeun program haratis ngamungkinkeun Anjeun pikeun kalikeun laju download Anjeun nepi ka 10 kali. Anjeun bisa manggihan eta di dieu: http://www.flashget.com
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa