Basa

Patarosan na waleran

Patarosan ngeunaan simulators, tambahkeun-ons na Website

Prosés ieu karya dina dua Prepar3D jeung FS2004.

Ku standar, FSX geus dipasang dina «C: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Games \ hiber Microsoft simulator X». Masalahna nyaeta dina Windows 7 jeung 8 + atawa komo Windows 10 anjeun teu boga kontrol pinuh ku payil jero «Microsoft hiber simulator X», nu nyegah program ti nulis dina file konfigurasi. Pikeun ngajawab masalah éta, indit ka «C: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Games», mangka lampahkeun klik katuhu dina polder «Microsoft hiber simulator X», klik «Sipat», mangka dina «Kaamanan» tab. Di dieu, milih «Sunda (xxxxxx)», teras klik dina «ngarobah». Dina jandela ngan dibuka, milih deui «Sunda (xxxxxx)», klik dina «Full kontrol», mangka «parobahan». Ayeuna, Anjeun ngan kudu klik dina «OK» jeung Windows bakal ngamutahirkeun idin.

Parentah di gambar di handap ieu:

permission1en permission2en
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
gauge The Boeing777-300.gau, Asalna dijieun pikeun FS2004, teu karya dina FSX tanpa DLL husus

Pikeun ngajawab masalah ieu, anjeun kudu nyalin jeung nempelkeun nu DLL « msvcr70.dll »Di polder utama FSX sacara (C: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft hiber simulator X). Upami Anjeun gaduh isu sarua dina Prepar3D, leyuran ieu ogé kudu jalan. Tapi, urang teu usaha eta dina P3D.

« msvcr70.dll »Geus sadia pikeun bébas di dieu: http://www.fichier-dll.fr/msvcr70.dll,2740,2740
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Hal penting, lamun sorangan hiji tambihan-on nu model 3D dijieun pikeun FS2004 tapi dipaké dina FSX SP2 (disebut oge Port Sora), nyaéta pikeun nganonaktipkeun Nilik DirectX 10 dina setélan tina FSX. Kanyataanna, FS2004 addons teu cocog jeung DirectX 10.

Conto 1: A bagian kapal terbang nyaeta kawih.
bagian siluman

Conto 2: Nu jangjang lamun kapal terbang nu kawih.
Siluman bagian 2

Conto 3: kapal terbang ieu sagemblengna abu, tanpa tékstur.
kawih bagian 3

leyuran: Nganonaktipkeun DirectX 10 sawangan.
dxt10 en
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Sababaraha airplanes Anjeun bounce dina tarmac, sarta hal anu sarua kajadian pikeun kandaraan kira-kira: éta kutu dipikanyaho, nu bisa direngsekeun ku modifying nu «bolong Resolusi» ka 5m maximum. Dina Setélan display tina FSX, klik dina «tetempoan» tab jeung ngarobah resolusi nu ditémbongkeun saperti di handap ieu:

trame resolusi
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
masalah ieu tetep dina dua hambalan gampang:

Lengkah 1: Download UIAutomationCore.dll

Lengkah 2: ngabongkar file ZIP jeung tempat nu sasari UIAutomationCore.dll dina akar polder instalasi FSX Anjeun mana file fsx.exe resides. Pastikeun FSX teu ngajalankeun.

Sanggeus aksi ieu, mimitian FSX sarta anjeun bakal manggihan nu ngaganti pintonan di FSX, no deui pamustunganana ngabalukarkeun FSX ka ngadat.

Tanpa fix ieu, FSX bakal ngagantung ogé anjeun bakal "timed kaluar" di sési multi pamuter. Ulah make nu mana wae nu vérsi séjén UIAutomationCore.dll, saprak versi ieu téh ngan versi nu bakal ngeureunkeun ngadat.
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Pikeun masang FSX (sadaya versi) dina Windows 8 / 8.1, turutan lengkah ieu:

1- Pasang FSX normal jeung DVD.

2- Lamun pamasangan leuwih, klik katuhu dina «fsx.exe» (anjeun bisa manggihan eta di dieu: C: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft hiber simulator X). Di dieu, milih «kasaluyuan» tab jeung nyetel jandela ditémbongkeun saperti di handap ieu:

fsx.exe en

3- Ngundeur nu 32 versi «bit UIAutomationCore », Bahékeun berkas file jeung nempelkeun dina polder utama FSX sacara (C: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft hiber simulator X \). Bakal ngabenerkeun masalah ngadat teu kaduga tina FSX.

Ayeuna, sanggeus ieu léngkah saeutik, FSX kudu stabil dina Windows 8 / 8.1 jeung 10
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
SP nangtung pikeun Service Pack 1 atawa 2, nu patches ningkatkeun FSX. Maranéhanana sadia sanggeus release kaulinan sacara.

Hiber simulator X Service Pack 1 (Klik pikeun ngundeur) Corrects isu di handap ieu kapanggih ku klien sanggeus release kaulinan sacara:
• aktivasina jeung Instalasi
• Masalah numbu ka pamakéan komponén tambahan
• pamutahiran kinerja
• Masalah numbu ka eusi


Hiber simulator X Service Pack 2 (Klik pikeun ngundeur) Ngaronjatkeun fungsi handap ieu:
• kasaluyuan multiplayer
• DirectX 10

Anjeun kudu masang Service Pack 1 (SP1), saméméh sadetik.
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Nyaho nu versi FSX geus dipasang dina komputer Anjeun, éta gampang: Mimitian FSX, sareng ngawitan hiber a dimana wae Anjeun hoyong, jeung mana wae pesawat Anjeun hoyong. Ayeuna, di luhur layar Anjeun, muka menu bar (upami teu acan dibuka) jeung klik dina «Pitulung» ka katuhu. Di dieu, klik dina «Ngeunaan». Jandela di handap ieu mucunghul jeung vérsi anjeun FSX:

quel fsx
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Sadaya nambahkeun-ons ti Rikoooo bisa uninstalled cara nu sarua:

Ieu karya dina Windows Vista, 7, 8 jeung 10.

On desktop, klik dina «nu mimitian Menu », Mangka dina« sadaya Program »Tur muka« nu Rikoooo Tambah-ons »
polder. Lamun anjeun klik dina eta, anjeun nimu daptar tambihan-ons anjeun geus dipasang dina komputer Anjeun. Ayeuna, Anjeun ngan
kudu milih salah sahiji nu Anjeun hoyong uninstall.

métode séjénna, ti Panél kontrol Windows milih Program jeung Fitur ayeuna tempo daptar sadaya program dipasang Anjeun, pilih salah sahiji nu Anjeun hoyong uninstall.
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Ti otomatis-installers versi 10 atawa + sadaya documentations nu aya di abdi Dokumén polder atawa dokumén dumasar kana versi Windows Anjeun.


Turutan léngkah ti otomatis-installer leuwih handap versi 10:

Ieu karya dina Windows Vista, 7, 8 jeung 10.

On desktop, klik dina «nu mimitian Menu », Mangka dina« sadaya Program »Tur muka« nu Rikoooo Tambah-ons »Polder. Lamun anjeun klik dina eta, anjeun nimu daptar tambihan-ons anjeun geus dipasang dina komputer Anjeun.

métode Ohter, Anjeun bakal manggihan sakabeh kaasup dokuméntasi dina polder akar tambihan-ons Anjeun, exemple: C: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft hiber simulator X \ SimObjects \ Airplanes \ XXXX \
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Kahiji, pariksa yen Anjeun tos FSX-SP2 dipasang dina komputer Anjeun. Mémang, «nu Sawangan DirectX 10 »Ngan muncul upami anjeun geus dipasang di patch SP2 atawa lamun geus FSX Akselerasi atawa FSX Gold atawa FSX uap Edition.

Di handap ieu Anjeun bisa ngundeur boh patches

Ngundeur SP1

Ngundeur SP2

dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Lamun loba parobahan geus dijieun kana «gauge» polder, geus sering nu bagian payil basa anu leungit. Dina hal éta, lamun hiji tambihan-on kaperluan theses payil, bakal teu bisa mintonkeun gauges kana panel. Mindeng leyuran diwangun dina reinstalling FSX. Dina raraga pikeun nyegah reinstalling FSX, Anjeun bisa ngundeur gauge cageur, Nu mangrupakeun program saeutik dijieun ku Rikoooo nu bakal mulangkeun unggal file asli ti «Gauges» jeung «Balukar» polder.

Update 13 / 02 / 2014: A versi Prepar3d keur dijieun.
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
masalah ieu disababkeun ku aktivasina fungsi nu hardware Tessellation dina konfigurasi grafis tina Prepar3D v2 atawa v3.

Di handap ieu hiji ngabandingkeun jeung tetempoan Seychelles Photo Real tetempoan Pack avalaible dieu :

Jeung Hardware Tessellation diaktipkeun
Tessellation no
Tanpa Hardware Tessellation diaktipkeun
Tessellation enya
Ditémbongkeun saperti dina ngabandingkeun luhur, nganonaktipkeun pungsi hardware Tessellation ngalereskeun masalah.

Sanggeus deactivation Anjeun kudu ngabalikan deui Prepar3D for fix ka mawa pangaruh.
TessellationDisabled
on 20 Jumaah Nopémber by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Pamaké of anyar Prepar3D v4: Di handap ieu parobahan charset di Scenery.cfg mun UTF-16LE nu otomatis-installers moal bisa deui ngaktipkeun tetempoan anjeun otomatis.

solusi samentara: Buka folder C: \ ProgramData \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 lajeng buka Scenery.cfg file kalawan Notepad lajeng klik File - Simpen Salaku ... Dina jandéla nu muka pilih UTF-8 dina widang Encoding (tingali gambar handap) teras klik Simpen.

Ulang masang tetempoan sarta voila.
fix ieu kudu terus-terusan unggal instalasi tetempoan sabab P3D ulang ngahemat-file Scenery.cfg di UTF-16LE sanggeus unggal lawang.

Sceneries ditambahkeun sanggeus Séptémber 6, 2017 teu kapangaruhan ku masalah ieu.

Kami ngamutahirkeun nu installer otomatis unggal tetempoan, masalah bakal dilereskeun pas, tapi nyokot sababaraha waktos.

P3Dv4Fix
on Kemis Séptémber 07 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Anjeun antosan tapi euweuh kajadian, teu file ieu diundeur, jigana sanggeus sababaraha menit ti ngantosan anjeun nampi hiji pesen kasalahan sahiji jenis "Connection seep" atawa "ERR_EMPTY_RESPONSE" atanapi seratan sejenna nurutkeun browser internét anjeun.

Komo, undeuran ti Rikoooo dikirim ti server lokal sejen dina port 8888 (ex http://download.rikoooo.com:8888) ieu pikeun stabilitas hadé tina undeuran utamana kalawan file ngeunaan sababaraha néang.

masalahna nyaeta yén firewall tina router (ex Livebox, Freebox, Neufbox) tina pamaké tangtu geus ngonpigurasi ka ingkar ti port 8888 (jeung oge port 8080), uninga lamun anu dina hal ieu, buka Simviation.com tur ngundeur file sagala di acak, upami undeuran teu ngamimitian (kawas di Rikoooo), lajeng anjeun di antara maranéhanana persentase leutik pamaké anu router blok port 8888 (jeung 8080 pikeun Simviation). Maranéhanana palabuhan anu ilaharna dipaké pikeun panganteur web, ngalirkeun, sarta HTTP, kituna, éta aman muka.

leyuran

Anjeun kedah nyambungkeun kana router anjeun (ex Livebox) jeung nambahkeun aturan nu muka dina port 8888 TCP / UDP.

Di dieu Tumbu ka sababaraha artikel dina basa Inggris anu ngajelaskeun kumaha carana muka palabuhan anjeun, ulah ragu ngalakukeun panalungtikan sorangan dina Google maké nami panyadia layanan Internet Anjeun sakumaha keyword a.

ku WikiHow
https://www.wikihow.com/Open-Ports

ku HowToGeek
https://www.howtogeek.com/66214/how-to-forward-ports-on-your-router/

Link ka video Youtube kalawan puluhan tutorials (nambahkeun panyadia layanan Internet Anjeun sakumaha keyword a)
https://www.youtube.com/results?search_query=open+your+router+port
Saptu Maret 03 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?

Patarosan ngeunaan akun mah

Ieu kacida perlu log asup kana rekening anjeun ngarasakeun sakabéh jasa urang. Dina raraga ngalakukeun ieu, anjeun bakal manggihan hiji modul dina luhureun layar Anjeun dina ménu utama dina unggal halaman ngeunaan ramatloka teh. Anjeun oge bisa login ku média sosial favorit anjeun sapertos Facebook

Sateuacan login:
connexion en




Sanggeus login suksés:
Connexion OK
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Hal kahiji anu kudu dipigawé pikeun log in ka akun Anjeun ngagunakeun modul connexion ka luhur. Klik «Édit akun mah».

connexion en

Ayeuna, Anjeun ngan boga tuliskeun kecap akses anyar Anjeun dua kali, dina widang dipidangkeun di handap ieu. Saterusna, klik dina «Nepikeun» nyimpen parobahan.

ngédit en
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Upami anjeun geus poho anjeun password jeung / atawa username Anjeun, aya pakakas Anjeun bisa make pikeun meunangkeun informations ieu:

Kuring geus poho sandi liwat abdi

Kuring geus poho username mah

Lamun masih teu bisa ngakses akun anjeun, kontak urang ku kituna urang bisa nyieun parobahan perlu: Taros Kami.
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
- Kahiji, mariksa yen statut « Jumbo OK »Ieu disimpen di sisi katuhu luhur tina ramatloka kawas dihandap:
Jumbo ok en

Upami ningali «- Statut: no Jumbo », Nu hartina langganan Jumbo Anjeun teu diaktipkeun. Coba sambungkeun ka akun Anjeun, ngagunakeun «Log kaluar» tombol. Eta kudu ngaktipkeun langganan Jumbo Anjeun.

- Lamun ningali statut « Jumbo OK »Tapi speed download anjeun teu leuwih luhur ti 220ko / s, teras parios yén bandwidth Anjeun teu kalem ku program séjénna nyobian ngundeur di waktu nu sami.

- Saatos aktivasina of Jumbo Anjeun mangga pastikeun pikeun ngabalikan deui undeuran Anjeun geus aya kamajuan, URL Jumbo bakal robah.

- Anjeun oge kedah parios nu connexion Internet Anjeun ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeun undeuran-speed tinggi. Bisa jadi perlu ngalakukeun test kalayan komputer sejen tur connexion Internet sejen mariksa yen masalah henteu asalna ti komputer.

- Dina raraga naekeun Anjeun ngundeur laju ka maximum, urang mamatahan Anjeun pikeun ngundeur tur masang FlashGet, nu mangrupakeun program haratis ngamungkinkeun Anjeun pikeun kalikeun laju download Anjeun nepi ka 10 kali. Anjeun bisa manggihan eta di dieu: http://www.flashget.com
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa