Basa

Kumaha ngarobah sandi liwat abdi?

Hal kahiji anu kudu dipigawé pikeun log in ka akun Anjeun ngagunakeun modul connexion ka luhur. Klik «Édit akun mah».

connexion en

Ayeuna, Anjeun ngan boga tuliskeun kecap akses anyar Anjeun dua kali, dina widang dipidangkeun di handap ieu. Saterusna, klik dina «Nepikeun» nyimpen parobahan.

ngédit en
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa