Basa

langganan Jumbo mah diaktipkeun, tapi laju download mah masih kawates

- Kahiji, mariksa yen statut « Jumbo OK »Ieu disimpen di sisi katuhu luhur website.

Upami ningali «- Statut: no Jumbo », Nu hartina langganan Jumbo Anjeun teu diaktipkeun. Coba sambungkeun ka akun Anjeun, ngagunakeun «Log kaluar» tombol. Eta kudu ngaktipkeun langganan Jumbo Anjeun.

- Lamun ningali statut « Jumbo OK »Tapi speed download anjeun teu leuwih luhur ti 220ko / s, teras parios yén bandwidth Anjeun teu kalem ku program séjénna nyobian ngundeur di waktu nu sami.

Saatos aktivasina of Jumbo Anjeun mangga pastikeun pikeun ngabalikan deui undeuran Anjeun geus aya kamajuan,URL Jumbo bakal robah.

- Anjeun oge kedah parios nu connexion Internet Anjeun ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeun undeuran-speed tinggi. Bisa jadi perlu ngalakukeun hiji test jeung komputer sejen tur connexion Internet lianna mariksa yen masalah henteu asalna ti komputer.

- Dina raraga naekeun Anjeun ngundeur laju ka maximum, urang mamatahan Anjeun pikeun ngundeur tur masang FlashGet, nu mangrupakeun program haratis ngamungkinkeun Anjeun pikeun kalikeun laju download Anjeun nepi ka 10 kali. Anjeun bisa manggihan eta di dieu: http://www.flashget.com
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa