Basa

Kumaha carana abdi tiasa nyaho nu FSX versi geus dipasang dina komputer mah? FSX-SP1, SP2 atawa Akselerasi?

Nyaho nu versi FSX geus dipasang dina komputer Anjeun, éta gampang: Mimitian FSX, sareng ngawitan hiber a dimana wae Anjeun hoyong, jeung mana wae pesawat Anjeun hoyong. Ayeuna, di luhur layar Anjeun, muka menu bar (upami teu acan dibuka) jeung klik dina «Pitulung» ka katuhu. Di dieu, klik dina «Ngeunaan». Jandela di handap ieu mucunghul jeung vérsi anjeun FSX:

quel fsx
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa