Basa

Kumaha lengkep uninstall a Rikoooo nambahkeun-on?

Sadaya nambahkeun-ons ti Rikoooo bisa uninstalled cara nu sarua:

Ieu karya dina Windows Vista, 7, 8 jeung 10.

On desktop, klik dina «nu mimitian Menu », Mangka dina« sadaya Program »Tur muka« nu Rikoooo Tambah-ons »
polder. Lamun anjeun klik dina eta, anjeun nimu daptar tambihan-ons anjeun geus dipasang dina komputer Anjeun. Ayeuna, Anjeun ngan
kudu milih salah sahiji nu Anjeun hoyong uninstall.

métode séjénna, ti Panél kontrol Windows milih Program jeung Fitur ayeuna tempo daptar sadaya program dipasang Anjeun, pilih salah sahiji nu Anjeun hoyong uninstall.
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa