Basa

Kumaha masang FSX dina Windows 8 / 8.1 / 10?

Pikeun masang FSX (sadaya versi) dina Windows 8 / 8.1, turutan lengkah ieu:

1- Pasang FSX normal jeung DVD.

2- Lamun pamasangan leuwih, klik katuhu dina «fsx.exe» (anjeun bisa manggihan eta di dieu: C: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft hiber simulator X). Di dieu, milih «kasaluyuan» tab jeung nyetel jandela ditémbongkeun saperti di handap ieu:

fsx.exe en

3- Ngundeur nu 32 versi «bit UIAutomationCore », Bahékeun berkas file jeung nempelkeun dina polder utama FSX sacara (C: \ Program Payil (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft hiber simulator X \). Bakal ngabenerkeun masalah ngadat teu kaduga tina FSX.

Ayeuna, sanggeus ieu léngkah saeutik, FSX kudu stabil dina Windows 8 / 8.1 jeung 10
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa