Basa

kapal terbang mah mantul basa kuring ngarobah of view. Naon anu kedah abdi lakukeun ? (FSX)

Sababaraha airplanes Anjeun bounce dina tarmac, sarta hal anu sarua kajadian pikeun kandaraan kira-kira: éta kutu dipikanyaho, nu bisa direngsekeun ku modifying nu «bolong Resolusi» ka 5m maximum. Dina Setélan display tina FSX, klik dina «tetempoan» tab jeung ngarobah resolusi nu ditémbongkeun saperti di handap ieu:

trame resolusi
dina Minggu Agustus 09 by rikoooo
Ieu ieu mantuan?
Basa